| Vesti | Hardver | Lak OC novih Pentium Anniversary CPU-ova uz EasyTune
Hardver

Lak OC novih Pentium Anniversary CPU-ova uz EasyTune

GA Easytune Pentium Anniversary

Kompanija Gigabyte, kao jedan od vodećih proizvođača matičnih ploča i grafičkih karti, je predstavila novu verziju svoje overklok aplikacije –  EasyTune.

Nova verzija je predstavljena tačno na vreme za novi Intel Pentium Anniversary Edition CPU, otključani CPU dizajniran da overklok „spusti u narod“.

Nova EasyTune aplikacija dozvoljava korisnicima da dobiju najviši nivo OC performansi iz svog CPU-a i Gigabyte Z87/Z97 bazirane matične ploče, i sve to automatskim overklokom uz jedan klik. Na ovaj način čak i početnici mogu da dožive unapređene računarske performanse od samog starta.

Sa nominalnom frekvencijom od 3,2 GHz, Intel Pentium AE se može jednostavno overklokovati korišćenjem prepravljene EasyTune aplikacije, tako da korisnici mogu da iskuse brže sistemske performanse bez potrebe da kupuju mnogo skuplji CPU. Smart Quick Boost funkcija unutar EasyTune dolazi unapred konfigurisana, sa setom overklok profila koje su testirali iskusni Gigabyte inženjeri, kako bi osigurali da bez obzira na hardversku konfiguraciju, korisnici mogu da uživaju u 24/7 stabilnom sistemu. Kako bi omogućili različite nivoe overkloka, korisnici bi jednostavno trebalo da odaberu „Light”, „Medium” ili „Extreme”, sa obeleženom očekivanom CPU frekvencijom.

 
GA Easytune Pentium Anniversary OC

 

Za one malo iskusnije korisnike, EasyTune nudi napredne overklok opcije za CPU i memoriju, tako da korisnici mogu da podešavaju performanse svog sistema na znatno višem nivou u Windows okruženju, bez potrebe da ulaze u BIOS. Video materijal ispod pokazuje koliko je jednostavno korišćenje EasyTune aplikacije:

 

 

 

Izvor: Gigabyte

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar