| Vesti | Hardver | KLEVV memorijski moduli dostupni i u Evropi
Hardver

KLEVV memorijski moduli dostupni i u Evropi

Essencore KLEVV

Kompanija Essencore postoji tek od 2014. godine, a bavi se proizvodnjom high end memorijskih čipova i za sada ima osam proizvoda – pet DRAM memorija, micro SDHC kartice, USB fleš memorije i NAND fleš memorije. Ova mlada kompanija je sada objavila da će njihovi KLEVV memorijski moduli biti dostupni i u Evropi. Tokom leta 2015. se očekuju u Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Poljskoj, a kasnije i na drugim evropskim tržištima.

Da se podsetimo, KLEVV memorijski moduli, pored odličnih specifikacija, donose i revoluciju na polju estetike memorijskih hladnjaka. Postoje četiri modela ovih sofisticiranih DIMM modula, nazvanih: Cras, Genuine, Urbane i Neo

KLEVV Cras su DDR4 memorije koje dolaze u paketima od 2 x 4GB, 4 x 4GB, 2 x 8GB i 4 x 8GB, i sa brzinama od 2133 do 3200MHz, u CL15 i CL16 konfiguracijama.

 

Essencore KLEVV 1 T Essencore KLEVV 2 T
   
Essencore KLEVV 3 T Essencore KLEVV 4 T

 

KLEVV Genuine su vrh DDR3 ponude ovog proizvođača, a ono što ih izdvaja u odnosu na ostale modele, je LED osvetljenje duž gornje ivice hladnjaka.

 

Essencore KLEVV 5 T Essencore KLEVV 6 T
   
Essencore KLEVV 7 T Essencore KLEVV 8 T

 

KLEVV Urbane memorije su takođe DDR3, a nude brzine od 1600MHz, u C9 konfiguraciji, do 3200MHz, u C13 konfiguraciji.

 

Essencore KLEVV 9 T Essencore KLEVV 10 T
   
Essencore KLEVV 11 T Essencore KLEVV 12 T

 

KLEVV Neo su DDR3 memorijski moduli, a dolaze sa brzinama od 1600MHz (CL9) do 2400MHz (CL11).

 

Essencore KLEVV 13 T Essencore KLEVV 14 T
   
Essencore KLEVV 15 T Essencore KLEVV 16 T

 

IU Kim, predsednik Essencore kompanije, kaže: „Uprkos činjenici da je više od polovine memorijskih čipova u svetu proizvedeno od strane korejskih kompanija, nije postojao ni jedan korejski proizvođač koji je napravio module za široku primenu. Kombinujući tehničko znanje o memorijama sa finansijskom moći SK Grupe i bliskim odnosima sa SK Hynix-om, Essencore će bez sumnje postati vodeća svetska potrošačka kompanija, i to u kratkom vremenskom periodu.“

 

Izvor: Essencore, TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu