| Vesti | Hardver | Jedini prezenter prsten na svetu upravo je postao još jednostavniji za korišćenje
Hardver

Jedini prezenter prsten na svetu upravo je postao još jednostavniji za korišćenje

Genius Ring-Pointer

Genius, je predstavio je Ring Pointer, naslednika izuzetno uspešnog uređaja za prezentaciju Ring Presenter (Ring Air) koji je po predstavljaju prošle godine hvaljen zbog svog inovativnog koncepta i kvalitetne izrade. Uređaj je zanimljivog dizajna i kružnog oblika za još lakše korišćenje. Hromirani finiš daje mu posebnu eleganciju.

Jednako kao i prethodni model, Ring Pointer se jednostavno, poput prstena, smešta na kažiprst i dok vam nije potreban gotovo da ga i nećete primećivati, tim više što je unutrašnji deo obložen mekim materijalom. Kada poželite preći na sledeći slajd na vašoj prezentaciji, dovoljno je palcem dodirnuti odgovarajući taster na Ring Pointeru – i prezentacija se poslušno pomera napred.

 

Genius Ring-Pointer 04 T

 

Ring Pointer je opremljen tasterima koji omogućavaju pristup funkcijama pokretanja i zaustavljanja prezentacije, pomeranje za jedan slajd nazad odnosno napred, izlazak iz prezentacije i zatamljenje ekrana. Dodatno, pritisak na posebni taster uključuje crveni laserski pokazivač ugrađen u uređaj (donji deo). Pokazivač je idealan za privlačenje pažnje vaše publike na određene detalje na površini na kojoj se vrši prezentacija, a domet od 10 metara dovoljan je i za prezentacije pred najvećim auditorijumom.

 

Genius Ring-Pointer 01 TGenius Ring-Pointer 02 TGenius Ring-Pointer 03 T
Genius Ring-Pointer 05 TGenius Ring-Pointer 06 TGenius Ring-Pointer 07 T
Genius Ring-Pointer 08 TGenius Ring-Pointer 09 TGenius Ring-Pointer 10 T

 

Ring Pointer se napaja se iz ultra-tanke litijum-ionske baterije (indikator pokazuje kada je kapacitet baterije pri kraju), a na računar se priključuje uz pomoć USB konektora bežičnom 2,4-gigahercnom vezom. Kada ga ne koristite, USB konektor se jednostavno smešta u sam Ring Presenter, kako ga ne biste izgubili. Baterija se napaja preko priloženog USB kabla.

Preporučena maloprodajna cena Ring Pointera iznosi oko 4.800 dinara, a može se nabaviti u bolje opremljenim prodavnicama opreme za računare.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar