| Vesti | Hardver | In Win D-Frame Mini kućište
Hardver

In Win D-Frame Mini kućište

In Win Dframe mini

In Win na tržište izbacuje D-Frame Mini, kućište ručne izrade, napravljeno istom tehnikom kao i originalni D-Frame. Ipak, novo kućište je posebno redizajnirano da primi Mini-ITX matične ploče.

In Win D-Frame Mini je dostupan u tri boje: mat crna, crvena i narandžasta.

Ovo kućište je izrađeno od 4mm debelog aluminijumskog rama (aluminijumske cevi) i 3mm debelog zatamljenog kaljenog stakla. Zahvaljujući gumenim zaštitnim prstenovima (odstojnicima) i tome što su stakleni paneli postavljeni sa unutrašnje strane okvira, kućište možete postaviti u bilo koji željeni položaj. 

 

D-Frame Mini je idealan za one koji žele kućište jedinstvenog izgleda, a koje je lako prenosivo jer poseduje ručku za nošenje i čvrstu konstrukciju. Dakle, ovo kućište je prvenstveno namenjeno onima koji posećuju LAN žurke.

 

In Win Dframe mini 1 T In Win Dframe mini 2 T In Win Dframe mini 3 T

 

I pored svoje skromne veličine, D-Frame Mini može da primi standardnu Mini-ITX postavku sa jakim sistemom vodenog hlađenja. Gejmerima će značiti što u ovo kućište mogu da smeste i dve grafičke karte, dužine do 340mm. Osim toga, u D-Frame Mini može da se smesti i napajanje do 220mm dužine, što znači da može stati i standardno ATX napajanje.

 

In Win Dframe mini 4 T In Win Dframe mini 5 T In Win Dframe mini 6 T

 

Što se vodenog hlađenja tiče, u kućište može stati radijator dužine 240mm i CPU hladnjak visine do 165mm, sa dva 120mm ventilatora koji obezbeđuju provetrenost kućišta. Na raspolaganju imate i do pet 2,5” podeoka, odnosno tri 3,5” u kombinaciji sa dva 2,5” podeoka. Prednji I/O panel ima dva USB 3.0 priključka i 3,5mm audio i mikrofon džekove.

 

 

Dimenzije In Win D-Frame Mini kućišta su 405 x 230 x 501mm (V x D x Š), a težak je 5,25kg.

 

In Win Dframe mini 7 T In Win Dframe mini 8 T In Win Dframe mini 9 T

 

Na evropskom tržištu, ovo kućište možete nabaviti po maloprodajnoj ceni od 300 evra.

 

Izvor: Techpowerup, In Win

 

Komentarišite na forumu