| Vesti | Hardver | iBuyPower SBX – moderni sistem za zabavu
Hardver

iBuyPower SBX – moderni sistem za zabavu

iBuyPower SBX

iBuyPower je predstavio novi uređaj koji oni nazivaju „Entertainment System“, odnosno sistem za zabavu, a za kojeg kažu da nije samo moderna gejming kozola, već ide i korak dalje. Ovaj poprilično pojednostavljeni sistem je dizajniran sa jednim ciljem: za zabavu. Dakle, za igre, streaming, i uopšte za različite medije.

SBX spaja jednostavnost tradicionalne gejming konzole sa snagom koja je obično dostupna samo kod high-end desktop računara. Međutim, nemojte misliti da je ovo PC.

Ono što prvo privlači pažnju kod ovog uređaja je njegov jedinstveni dizajn spoljašnjosti, sa osvetljenjem koje menja boju, zbog čega sigurno može biti lep detalj u enterijeru svake dnevne sobe. 

  

iBuyPower SBX 1

 

SBX donosi igračko iskustvo sa 60FPS-a u HD rezolucijama, a pokreće ga AMD-ov višejezgarni procesor u kombinaciji sa Radeon HD grafikom. Svaki iBuyPower SBX uređaj dolazi sa Microsoft Xbox kontrolerom (gamepad-om).

 

 

Korisnici će biti u mogućnosti da podese svoj SBX da se podiže u Steam Big Picture modu ili u bilo kojoj drugoj konfiguraciji. Odgovaraće i onima koji žele da uživaju u svojim omiljenim klasičnim igrama, ali na velikom ekranu. SBX je u potpunosti spreman za Steam OS.

 

iBuyPower SBX 2

 

iBuyPower SBX ima početnu cenu od 399 američkih dolara i za sada je dostupan samo u crnoj boji.

 

iBuyPower SBX 3

 

Iako sumnjamo da će se ikada pojaviti na domaćem tržištu, uređaj je veoma zanimljiv, pa ako imate tetku u Americi, sad znate šta da tražite za novogodišnje praznike.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu