| Vesti | Hardver | HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu
Hardver

HyperX nagrađuje najbolju gejming mašinu

HyperX takmicenje

HyperX, ogranak kompanije Kingston Technology, organizuje takmičenje za sve korisnike koji se ponose svojom gejming mašinom. U periodu od 2.12. do 21.12.2014. godine posetioci sajta www.hyperxgamingmachine.rs imaju priliku da se pohvale hardverom za gejming kad postave fotografiju unutrašnjosti svog PC-a sa nekom od HyperX komponenti, čime ulaze u trku za jednu od tri glavne nagrade i veliki broj nedeljnih nagrada koje dodeljuju HyperX medijski partneri.

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na www.hyperxgamingmachine.rs web sajt preko svog Facebook naloga, u aplikaciju na sajtu postavite fotografiju svoje gejming mašine i pozovete prijatelje da u okviru aplikacije glasaju za Vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, važno je da sadrži HyperX memoriju ili SSD. 

 

Najbolje korisnike očekuju vredne glavne nagrade:

Prva nagrada: HyperX Fury SSD 240GB – Uz SandForce SF-2281 kontroler, kapacitet koji ide do 240GB i mogućnost montaže čak i u sisteme koji dozvoljavaju maksimalnih 7mm visine za disk, ovaj model SSD-a svakako ispunjava mnoge želje gejmera.

 

HyperX takmicenje 1

 

Druga nagrada: HyperX Cloud slušalice – Optimizovane za profesionalni gejming, uz frekventni raspon od 15Hz do 25.000Hz i SPL od 98dBA. Dugotrajnost s jedne, i udobnost s druge strane, garantuje snažna metalna konstrukcija kombinovana sa kožnim rajfom i mekanim jastučićima.

 

HyperX takmicenje 2

 

Treća nagrada: HyperX Fury memorija 1866MHz (Kit of 2) 8GB – Ovi pristupačni memorijski moduli su odličan izbor za gejmere koji žele da ubrzaju svoj sistem bez mnogo muke, jer se memorija sama overklokuje u zavisnosti od sistema na kome je instalirana, sve do 1866MHz.

 

HyperX takmicenje 3

 

HyperX Gaming Machine takmičenje, pored medijskih, podržavaju i maloprodajni partneri – Gigatron, WinWin, Emmi i PC Chip – u čijim prodavnicama možete naći kompletnu ponudu iz HyperX linije.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu