| Vesti | Hardver | Genius predstavlja Ring Air
Hardver

Genius predstavlja Ring Air

uvodna

Genius je predstavio Ring Air, inovativnu zamenu za miša koja se nosi na prstu. Ring Air nastao je u tradiciji nedavno predstavljenog i hvaljenog dodatka za prezentacije – Ring Presenter. Reč je o dodatku koji se nosi na prstu, a sadrži touchpad sa odgovarajućim dugmadima.

Umesto da gurate miš po podlozi, Ring Air jednostavno nataknete na prst i kontrolišete ga drugim prstom (palcem). Patentirana tehnologija kontrole dodira omogućava precizno i brzo praćenje kursora, a zahvaljujući ugrađenim tasterima sve uobičajene operacije poput „levog“ i „desnog“ klika, vučenja objekata ili dvoklika rade kao što ste navikli.

 

Genius Ring Air 09

 

Gumene obloge Ring Air čine ugodnim za nošenje, a galvanizirana završna obrada daje mu poseban stilski izgled.

 

Genius Ring Air 01 TGenius Ring Air 02 TGenius Ring Air 03 T

 

Uređaj se napaja tankom litijum-ionskom baterijom koja se puni preko micro USB priključka. Odgovarajući indikator na Ring Airu obaveštava vas kada je baterija pri kraju, a za štednju baterije uređaj je opremljen prekidačem za isključivanje.

 

Genius Ring Air 04 TGenius Ring Air 07 TGenius Ring Air 08 T

 

Na računar se povezuje preko bežičnog 2,4-gigahercnog USB prijamnika koji se, dok nije u upotrebi, može smestiti u odgovarajuće ležište na kućištu.

Genius Ring Air je dostupan u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 5450 dinara.

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar