| Vesti | Hardver | Genius predstavlja HS-510X slušalice
Hardver

Genius predstavlja HS-510X slušalice

Genius HS-510X

Kompanija Genius je predstavila udobne slušalice sa mikrofonom, namenjene pre svega korisnicima koji često obavljaju različite vrste pozive na računaru – bilo zbog posla, razgovora sa porodicom i prijateljima ili komunikacije u igrama. Prema navodima iz Geniusa, kvalitetne zvučne jedinice dimenzija 50 mm osiguravaju čist, jasan i besprekorno kvalitetan zvuk bilo da koristite Skype ili druge programe. Slušalice su postavljene sa mekom veštačkom kožom, a plastična traka koja spaja levu i desnu slušalicu se može podešavati po dužini.

 

Genius HS-510X su velikih dimenzija i ne ostavljaju neželjene tragove na glavi ni posle višesatne upotrebe, a na njim se može i podešavati nagib kako bi se prilagodile svakom korisniku. Udobnosti prilikom korišćenja doprinosi i mikrofon čiji je nagib podesiv za 360° (kada se ne koristi, možete ga „sklopiti“ uz slušalice), robusan kabl dug dva metra i integrisani potenciometar koji omogućava stišavanje/pojačavanje zvuka bez potrebom za korišćenje softvera.

 

HS-510X-1 THS-510X-3 THS-510X-6 T

 

Kvalitet i udobnost modela HS-510X jednako će ceniti pasionirani online igrači, kao i poslovni korisnici koji provode više sati dnevno razgovarajući sa klijentima i poslovnim partnerima.

 

HS-510X-2 THS-510X-5 T
HS-510X-4 THS-510X-7 T

 

Slušalice HS-510X dostupne su u opremljenijim prodavnicama opreme za računare po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 2.000,00 dinara.

 

Izvor: Genius

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar