| Vesti | Hardver | Func MS-2 – Miš za izbirljive
Hardver

Func MS-2 – Miš za izbirljive

Func MS-2

Func, firma koju je sada već davne 1999. godine osnovala grupa gamera entuzijasta, predstavila je na ovogodišnjem Computex sajmu svoj novi model miša za profesionalne igrače i one koji bi to želeli da budu.

Opremljen senzorom rezolucije 4000 dpi i izdržljivim OMRON mikroprekidačima, MS-2 krasi ergonomski dizajn koji odgovara svačijoj ruci.

 

 

Func MS-2 1 T Func MS-2 2 T

 

Bočni tasteri su idealno raspoređeni, pa ih igrači neće loviti palcem u kritičnim trenucima. Za napredne korisnike tu je deset programabilnih tastera, makro editor, podešavanje LED osvetljenja, kao i ugrađena memorija od 512 KB predviđena za smeštanje do tri različita profila. Pozlaćeni USB konektor, promena DPI vrednosti upotrebom tastera i upleteni kabl se podrazumevaju.

 

Func MS-2 3 T Func MS-2 4 T

 

Func ništa nije prepustio slučaju, pa je omogućio čak i podešavanje pri kojoj visini će se optički senzor deaktivirati nakon što se miš odvoji od podloge. To nije sve – ukoliko je korisnicima ovog modela potrebna neka nova softverska funkcija, mogu da se obrate proizvođaču i on će je implementirati u novu verziju firmwarea.

 

 

Izvor: Func

 

Komentarišite na forumu