ned

03

mar

2013

Enermax noviteti na Cebitu Štampa
Napisao PCAXE   

Enermax cebitKompanija Enermax, na našem tržištu poznata prvenstveno po svojim napajanjima visoke klase i kvaliteta, će na ovogodišnjem CEBIT sajmu predstaviti mnoštvo noviteta. Među novitetima koji će ugledati svetlost dana na CEBIT-u su fanless napajanje, gejmerska kućišta sa Fulmo ST kao predstavnikom, kao i specijalnim uređajima za hlađenje laptopova sa dodatnim funkcijama isl...

 

 

Enermax Fanless supply

 

Novo Enermax napajanje snage od 650W će biti bez ventilatora tj. napajanje će biti pasivno hlađeno! Ovakvo napajanje će znati da cene oni koji žele tišinu u kućištu, i idealno je za neki HTPC. Prototip napajanja poseduje 80 PLUS Platinum sertifikat efikasnosti, kao i potpunu modularnost svih kablova.

 

Enermax Fulmo

 

Na CEBIT-u će se naći mesta i za Enermax kućišta koje će biti namenjene igračima. Glavni predstavnik biće novi Fulmo ST. Kućište ima više nego dovoljno prostora za triple-GPU konfiguracije, 240mm radijatore za vodeno hlađenje, i moguće je u njega ubaciti čak 10 HDD/SSD uređaja. Enermax tvrdi kako će ovo kućište biti user-friendly tj. da će cable managment i montiranje uređaja biti vrlo lako i jednostavno. Elegantno fulmo ST kućište će biti dostupno od aprila meseca u crnoj i sivoj boji.

 

Enermax Cool Notebooks

 

Na CEBIT-u biće i predstavljen DreamBass hladnjak za laptopove, koji će imati dvojaku funkciju, a to je da hladi laptop prilikom njegovog rada, kao i da poboljša zvuk koji "daje" laptop. Naime u padu se nalaze i zvučnici, koji bi trebalo da drastično poboljšaju kvalitet zvuka, naročito basa, u odnosu na standardne laptop zvučnike.

 

Izvor: Enermax

 

Komentarišite na forumu...