| Vesti | Hardver | EKWB predstavlja novi Supremacy EVO X99 vodeni blok
Hardver

EKWB predstavlja novi Supremacy EVO X99 vodeni blok

EK-Supremacy EVO X99

EK Water Blocks ovoga puta predstavlja vodeni blok EK-Supremacy EVO X99, optimizovan za upotrebu na Intel procesorima serije LGA-2011-3. EK-Supremacy EVO X99 za sada ima najbolje performanse među EKWB CPU vodenim blokovima za Intel X99/LGA-2011-3 platforme i dolazi sa unapred sastavljenim mehanizmom za montažu, kako ne bi došlo do grešaka pri montiranju.

EK Supremacy EVO X99 je namenjen entuzijastima i nudi izuzetne performanse hlađenja za sve popularne LGA-2011-3 procesore. Dizajn visokog protoka sa niskom hidrauličnom restrikcijom omogućava efikasan rad i sa slabijim pumpama, a ostvaruje dobar kontakt sa IHS-om procesora. 

Novi EK-Supremacy EVO primenjuje isti sistem hlađenja kao i njegov prethodnik, gde se tečnost ubrizgava kroz centralni mlazni otvor i prolazi kroz veliki broj tankih kanala, što povećava površinu za predaju toplote. Cold plate je izrađen od čistog bakra i obrađen do tzv. mirror finish efekta.

 

EK-Supremacy EVO X99 1 T EK-Supremacy EVO X99 2 T
   
EK-Supremacy EVO X99 3 T EK-Supremacy EVO X99 4 T

 

Novi vodeni blokovi su već dostupni za naručivanje preko EK Webshop-a i oficijalnih preprodavaca, a preporučene maloprodajne cene iznose 58,95 evra za EK-Supremacy EVO X99 – Nickel, odnosno 76,95 evra EK-Supremacy EVO X99 – Full Nickel model.

 

Izvor: TechPowerUp, EKWB

 

Komentarišite na forumu