| Vesti | Hardver | Eipix najavljuje Hidden Expedition: Dawn of Prosperity
Hardver

Eipix najavljuje Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

Eipix HELP

Kompanija Eipix je najavila da izbacuju novu, devetu po redu igru iz Hidden Expedition franšize, pod nazivom Hidden Expedition: Dawn of Prosperity Collector’s Edition. U ovoj igri ćete imati priliku da budete u ulozi iskusnog terenskog agenta H.E.L.P.-a i da sa svojim partnerom Semom istražite čudne i nelogične zemljotrese koji su zadesili Montanu i ostavili katastrofalne posledice, a koje niko do sad nije uspeo da objasni.

Prateći pojavu misterioznog signala koji vodi pravo u epicentar zemljotresa, saznajete da je naizgled prirodna pojava u stvari delo zlog genija kojeg morate pobediti kako biste sprečili propast čovečanstva. 

 

Eipix HELP 1 T

 

Ukoliko volite zagonetke i jedinstvene priče i zaplete, onda će ova nova avantura iz Eipix kuhinje biti prava poslastica za Vas, ali budite spremni da donosite ispravne odluke, jer od Vas zavisi ishod ove borbe za opstanak civilizacije.

 

Eipix HELP 2 T Eipix HELP 3 T

 

Ipak, ako više volite mračne misterije, sačekajte početak septembra, za kad je Eipix najavio još jednu novu igru – Myths of the World: The Whispering Marsh Collector’s Edition – koja će Vas odvesti u zabačeno nemačko selo Kaltdorf, gde se dešavaju nejasni nestanci, praćeni pojavljivanjem trepćućeg svetla.

 

Eipix HELP 4 T Eipix HELP 5 T

 

U ovoj priči Maršal Kaltdorfa traži pomoć i dobija je u vidu sveže regrutovanog Boundera (a to ste Vi), koji uprkos nedostatku iskustva, treba da se suoči sa ozloglašenim Lantern Man-om i reši misteriju nestanaka u močvari.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu