| Vesti | Hardver | Eipix izbacio Phantasmat: The Dread of Oakville Collector’s Edition
Hardver

Eipix izbacio Phantasmat: The Dread of Oakville Collector’s Edition

Kompanija Eipix je nedavno izbacila novu igru, drugi deo popularnog horor serijala Phantasmat: The Dread of Oakville Collector’s Edition, čija se priča nastavlja na prvi deo i koja je smeštena u jeziv i strašan svet. A o čemu se tačnije radi?

Za vreme Vaših proputovanja po Americi, nešto krene po zlu usled nepredviđenih prirodnih nepogoda i tako završavate u idiličnom gradiću pod nazivom Oakville. Međutim, Oakville i nije tako savršen kao što se to možda čini na površini, već je daleko od toga. Bliži se kraj sveta, barem za ovaj gradić u kojem kao da su svi nestali, a Vi treba da otkrijete šta se to zapravo dešava, dok čudni mistik upozorava na predstojeću apokalipsu. 

 

Eipix Phantasmat 1 T Eipix Phantasmat 2 T Eipix Phantasmat 3 T

 

Naravno, kao što je fanovima Phantasmat serijala već poznato, u ovom svetu je veoma teško razaznati ko je zaista živ, a ko je u stvari mrtav. Nova igra Phantasmat: The Dread of Oakville Collector’s Edition je već dostupna za preuzimanje.

 

 

Tokom ovog meseca će izaći još jedan naslov iz Eipix kuhinje, a u pitanju je Dead Reckoning: Crescent Case Collector’s Edition, treći nastavak čuvene franšize koji Vas vodi na staromodni karneval, gde je pronađeno telo. Šef policije je nešto nanjušio i želi svog najboljeg detektiva (a to ste Vi) na ovom slučaju, pa se spremite za razne lažne tragove i podmetnute dokaze, kako biste rešili ovaj slučaj i smestili ubicu iza rešetaka.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu