| Vesti | Hardver | DeepCool predstavio Landking kućište
Hardver

DeepCool predstavio Landking kućište

DeepCool Landking

DeepCool je predstavio novo mid-tower ATX kućište, namenjeno gejming PC sistemima, koje dolazi u metalno sivoj boji i malo je agresivnijeg dizajna. Izgled kućišta će neke od Vas verovatno podsetiti na originalnog RoboCop-a iz 1987. godine, ali je naziv kućišta Landking.

Dimenzije kućišta su 512 x 218 x 515mm (D x Š x V), a izrađeno je od čelika i plastike, pa teži 6,67kg. Nudi tri podeoka za 5.25″ uređaje sa spoljašnjim pristupom, kao i HDD dock sa SATA priključkom. Tu su i po dva USB 3.0 i USB 2.0 priključka i naravno HD Audio džek. 

 

Unutar kućišta se nalazi pet 3.5″ podeoka u koje mogu da se smeste i 2.5″ uređaji, a korisnici na raspolaganju imaju još dva podeoka samo za 2.5″ uređaje, i svuda je primenjen tool-free mehanizam za instalaciju.

 

DeepCool Landking 1 T DeepCool Landking 3 T

 

Landking kućište može da primi grafičke karte maksimalne dužine 280mm i CPU kulere visoke do 165mm. Ima osam ekspanzionih slotova koji dozvoljavaju instalaciju dual-slot grafičkih karti čak i na skroz donjim slotovima.

 

DeepCool Landking 2 T DeepCool Landking 4 T

 

Uz kućište dolaze četiri fabrički instalirana 120mm ventilatora – po jedan sa prednje i zadnje strane (zadnji je LED) i dva na gornjem delu, gde su prisutne i rupe za instalaciju 140mm ventilatora.

 

DeepCool Landking 6 T DeepCool Landking 5 T

 

DeepCool još nije objavio zvanične informacije o ceni i dostupnosti Landking kućišta.

 

Izvor: TechPowerUp, DeepCool

 

Komentarišite na forumu