| Vesti | Hardver | D-Link proširuje svoj asortiman spoljnih kupolnih kamera
Hardver

D-Link proširuje svoj asortiman spoljnih kupolnih kamera

D-Link proširuje svoj asortiman spoljnih kupolnih kamera modelom od 5 megapiksela koja dosledno snima visokokvalitetne snimke čak i u najzahtevnijim uslovima na otvorenom. 5-megapikselna Varifocal Outdoor Dome Network Camera (DCS-6517) je profesionalno sigurnosno rešenje ultravisoke rezolucije za stručni nadzor na koje se kompanije i preduzeća mogu osloniti za nadzor na velikim otvorenim područjima. 

Kamera koristi 5-megapikselni progresivni scan CMOS senzor za isporuku vrhunskog video zapisa visoke rezolucije i snima sve detalje koje kompanijama trebaju, uključivši i prepoznavanje lica i registarskih tablica automobila. To ovu kameru čini idealnim izborom za korištenje u područjima visokog rizika.

Video zapis visokog kvaliteta isporučuje se pouzdano bez obzira na vreme i mesto, zahvaljujući sposobnosti kamere da snima jasne snimke bez obzira na jaku kontra rasvetu i loše vremenske uslove. Tehnologija širokog dinamičkog raspona neutralizuje nesavršenu rasvetu kako bi sprečila preveliku ekspoziciju prilikom izlaganja jakom suncu i pruža jasne snimke sa dovoljnim kontrastom čak i objekata koji su previše ili premalo osvetljeni. Osim toga, IR LED osvetljenje ove kamere snima detaljne snimke čak i u tamnim područjima udaljenima više od 20 metara za pouzdan dvadesetčetverosatni nadzor.

„Sigurnost je veoma važna mnogim kompanijama. Dok je video nadzor efikasno i cenovno pristupačan način da se prostor i sadržaj učine sigurnim, ovaj zadatak je na otvorenom prostoru tradicionalno predstavljao veliki izazov za mnoge kamere. D-Link je napravio 5 megapikselnu Varifocal Outdoor Dome Network kameru koja nudi rešenje za te izazove „, rekao je Ivo Pavičić, Sales Manager za D-Link Adria. „Niz karakteristika koje su pogodne za spoljno snimanje i senzor visoke rezolucije znači da će kompanije svesne sigurnosnih zahteva uvek dobiti kvalitetne i detaljne snimke koje će im omogućiti visok nivo sigurnosti.“

Za sprovođenje nadzora u najzahtevnijim okruženjima na otvorenom, kamera ima robustan dizajn u skladu s industrijskim standardima protiv vandalizma (IK10) i kućište za neometan rad u svim vremenskim uslovima (IP66), uključujući i senku protiv sunca.

Kompanije vrlo lako mogu postaviti nadzor na željenim područjima zahvaljujući spoljnoj kupolnoj kameri s podrškom za Power over Ethernet i nizu mogućnosti za montažu. Univerzalni dizajn nudi svestrane mogućnosti instalacije na raznim spoljnim mestima i okruženjima, omogućujući npr. montažu na zid ili na plafon parkirališta, u skladištu ili u areni.

Dodatne funkcije ove kamere pružaju kompanijama dodatnu fleksibilnost, od otvora za microSD karticu za skladištenje snimaka, do DI/DO priključka za povezivanje s eksternim uređajima. Audio ulazi i izlazi na kameri omogućavaju povezivanje s mikrofonom i zvučnikom za dvosmernu komunikaciju u slučaju da kompanija treba da komunicira sa nekim na licu mesta.

5-megapikselna Varifocal Outdoor Dome Network Camera (DCS-6517) je najnovija kamera koja će biti uključena u D-Linkov pametni instalacijski program. D-Linkovi Smart instalateri mogu biti konkurentni s ovim nizom kamera dizajniranima za spoljnu i unutašnju upotrebu.

 

001  

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Tagovi