| Vesti | Hardver | D-Link predstavlja dve nove IP kamere
Hardver

D-Link predstavlja dve nove IP kamere

DLink DSC 3010 6210

Kompanija D-Link je dodala dve kamere visoke definicije svojoj kolekciji IP nadzornih kamera kako bi omogućila fleksibilnije opcije kompanijama koje žele da obezbede svoju imovinu kako iznutra, tako i spolja. Tako je upravljanje bezbednošću sve više realnost za preduzeća svih veličina, zahvaljujući širokoj paleti D-Linkovih IP kamera.

 

 

Full HD mini kamera sa fiksiranom kupolom – DSC-6210 je diskretna kamera sa kupolom upakovanom tako da bude otporna na udare, a pogodna je za korišćenje u objektu i van njega. Ova kamera ima mogućnost podešavanja po tri ose tako da sočiva mogu da se pozicioniraju tako da pokrivaju široko polje vidljivosti. Kamera takođe ima mogućnost kompenzacije crnog svetla (Black Light Compensation) kako bi se omogućilo slikanje i u nepovoljnim uslovima osvetljenosti, kao što su hodnici ili prostori u kojima su promenljivi uslovi prirodne svetlosti. Za spoljno korišćenje, oklop otporan na delovanje ekstrenih vremenskih prilika u kombinaciji sa full HD (1080P) rezolucijom čini ove kamere idealnim rešenjem za korišćenje u kampusima, udaljenim skladištima, distributivim centrima i sličnim objektima.

 

DLink DCS 6210 

 

Pribrajanje ulazne HD PoE fiksne mrežne kamere – DCS-3010 seriji D-Linkovog IP nadzora, znači da sada čak i najmanja preduzeća ili prosečna domaćinstva mogu brzo da podese svoje rešenje za IP nadzor. Kamera daje slike visoke rezolucije (720P), a tu su lagani okvir koji se brzo postavlja, kao i prihvatljiv kvalitet slike za potrebe najvećeg broja kompanija.

 

DLink DCS 3010 

 

Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer u D-Link Adrija, je izjavio: “IP nadzor znatno olakšava upravljanje bezbednošću i čini ga sve fleksibilnijim, pa kao rezultat vidimo veliki rast na tržištu. Izlazak novih kamera iz naše palete IP nadzora omogućuje kompanijama svih veličina da instaliraju uređaje za nadgledanje koji savršeno odgovaraju njihovim potrebama. Prihvatljiv nivo cena naše dve kamere osigurava da njihov trošak ne bude prepreka kompanijama koje žele da unaprede svoju bezbednost”.

Funkcija napajanja preko eterneta (Power over Ethernet – PoE) olakšava instalaciju na različitim lokacijama, pošto nije potreban poseban priključak za struju. Kamere se mogu programirati da detektuju pokret ili da se na određeno vreme uključuju i isključuju, kao i da se određene nepoželjne oblasti maskiraju i obezbedi pristup određenim prostorima. Obe kamere omogućuju snimanje zvuka na dva načina, što kompanijama omogućuje komunikaciju sa posetiocima i/ili sa zaposlenima, kao i upozoravanje uljeza. E-mail notifikacija se može podesti kako bi se primal upozorenja na sumnjive aktivnosti i ubrzao odgovor na njih. Sve ove mogućnosti u kombinaciji sa mogućnošću pristupa kamerama preko internet zbog gledanja, upravljanja kamerama i podešavanja, daje kompanijama fleksibilnost i sigurnost potrebnu da potpuni duševni mir.

Ove kamere su idealna rešenja za one kompanije koje traže da obezbede svoja ulaganja. Zahvaljujući besplatnom pratećem D-Link D-ViewCam softveru koji omogućuje istovremeno upravljanje čak do 32 kamere, kompanije mogu jednostavno da kreiraju svoja profesionalna rešenja za nadgledanje.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar