| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DWR-932
Hardver

D-Link predstavio DWR-932

Dlink DWR-932

Kompanija D-Link je predstavila mobilni WiFi hotspot brzina do 150Mb/s – DWR-932. Ovaj prenosni ruter omogućava korisnicima povezivanje na internet brzinama kao na fiksnoj liniji na svakom mestu gde imaju 4G signal.

Uređaj džepne veličine korisnicima omogućava prenos podataka, streaming i slanje SMS poruka preko sigurne bežične mreže. Ovo je idealan proizvod za one koji putuju sa više uređaja, kao i savršeno rezervno rešenje u slučaju da izgubite vezu na internetu preko fiksne linije u kući ili maloj kompaniji.

 

„Mnogi od nas danas očekuju super-brzu vezu na internetu u svojim domovima i kancelarijama, a od nedavno i na svojim 4G mobilnim uređajima. Naš mobilni WiFi Hotspot nudi najbolje od oba sveta, omogućujući svakome sa 4G mobilnom SIM karticom da jednostavno podeli tu vezu sa drugim na Wi-Fi povezanim uređajima“, izjavio je Ivo Pavičić, menadžer prodaje u D-Link Adria, i dodao: „Kada ste napolju, na internet se preko mobilnog telefona verovatno povezujete putem brze mobilne veze, ali za spajanje Vašeg tableta, čitača e-knjiga, prenosne konzole ili prenosnog računara verovatno će Vam trebati WiFi. Uz Mobile WiFi Hotspot, imaćete pristup do glatke reprodukcije online videa, high-speed-line usluga i brzog surfovanja na bilo kom uređaju, bilo gde“.

 

Dlink DWR-932 1

 

Dlink DWR-932 nudi brzine downloada do 150Mbps i uploada do 50Mbps, koje konkurišu čak i najbržim kućnim fiksnim internet vezama. Podrška za wireless 802.11n standard osigurava da će se većina WiFi uređaja jednostavno moći spojiti na ruter i pristupiti internetu.

 

Dlink DWR-932 2

 

Uređaj dolazi sa 2020mAh litijum-jonskom baterijom koja omogućava do četiri sata korišćenja. Dlink DWR-932 se puni putem microUSB porta, kao i većina pametnih telefona, tako da će biti potreban samo jedan punjač.

Robusne sigurnosne opcije pomoći će korisniku da spreči spajanje neželjenih uređaja na ruter, a ugrađeni „firewall“ će čuvati od neželjenih uljeza sa interneta.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar