| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DWL-8610AP
Hardver

D-Link predstavio DWL-8610AP

D-Link DWL-8610AP

Kompanija D-Link je pružila malim i srednjim preduzećima da lako i pristupačno dobiju prednosti bežične pristupne tačke sa DWL-8610AP wireless 802.11ac dualband access pointom.

D-Link DWL-8610AP omogućava laku nadogradnju za preduzeća kako bi WiFi mreža radila sa najnovijim standardom. Preduzeća dobijaju bolju mrežu u kancelarijama sa manje smetnji, kao i sa manje opreme nego što bi obično trebalo. DWL-8610AP je unazad kompatibilan sa ranijim wireless standardima.

Sa kombinovanom bezičnom brzinom do 1750Mb/s, aplikacije koje zahtevaju visoke mrežne performanse kao što su video pozivi i sistemi u oblaku rade besprekorno. Dualband podrška pomaže da se smanje smetnje i osigurava kompatibilnost za sve uređaje.

 

D-Link DWL-8610AP 1

 

DWL-8610AP može da radi kao zasebna bežična jedinica, samo-konfiguracioni klaster ili može biti kontrolisan preko sviča ili bežičnog kontrolora. Do 192 pristupne tačke se mogu centralno upravljati i D-Link-ov ujedinjeni bežični sistem omogućava administratorima da imaju apsolutnu kontrolu preko svoje bežične mreže centralizujući sve aspekte rezervisanja i upravljanja.

Ovaj access point se može napajati i preko mreže, tako da je idealan za postavljanje u oblastima gde često nestaje struje pošto nema zahteva za dodatnim napajanjem.

 

D-Link DWL-8610AP 2 T D-Link DWL-8610AP 3 T

 

Od dodatnih opcija tu su balansiranje opterećenja sa upravljanjem opsega da bi se obezbedila stabilna i brža bežična konekcija, jača bezbednost i opcija autentifikacije kao i segmentacija bežične LAN mreže i VLAN podrške. Sve zajedno ovo čini DWL-8610AP idealanom opcijom za mala i srednja preduzeća.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar