| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DIR-880L
Hardver

D-Link predstavio DIR-880L

D-Link DIR-880L

Da bi postigao performanse koje zahtevaju online igrači i zahtevni korisnici D-Link je predstavio njihov najbrži bežični AC ruter. Wireless AC1900 DIR-880L ruter donosi kombinovane bežične brzine do 1900Mb/s kroz postojeće opsege, zajedno da najboljim bežičnim opsegom i dometom.

D-Link DIR-880L ruter je prvi koji prodržava D-link-ovu opciju „New Touch“ – optimizovan web interfejs, koji omogućava korisniku da brzo prođe kroz proces konfiguracije rutera bez potrebe da koristi cd ili računar. Ovo omogućava korisnicima da konfigurišu ruter preko pametnog telefona ili tablet uređaja.

Sva podešavanja se mogu u potpunosti konfigurisati u intuitivnom inferfejsu osetljivom na dodir. Na primer, roditelji mogu filtrirati web pristup njihove dece na vreme – isključiti web pristup u određeno vreme večeri ili onemogućiti pristup specifičnim web stranicama. Ovo znači da novi korisnički interfejs rutera omogućava roditeljima da imaju kontrolu korišćenja intereneta u njihovoj kući i pomaže da zaštite njihovu decu.

 

D-Link DIR-880L 1

 

Ruter koristi mydlink tako da korisnici mogu lako da pristupe njihovoj kućnoj mreži preko mobilnog uređaja, sa bilo koje lokacije. Korisnici, takođe mogu da skinu besplatnu mydlink SharePort aplikaciju i pretvore USB memoriju povezanu na ruter u privatni skladišni prostor na Cloud-u, bez potrebe da zakupljuju NAS disk ili neki drugi skladišni prostor. Ovo je idealno za korisnike koji žele da usput pristupe svojim dokumentima, filmovima, slikama.

Ruterova napredna AC SmartBeam opcija usmerava bežični signal u daleke i teško pristupačne delove tako da korisnik ne mora da misli o pokrivanju pojedinih delova kuće ili poslovnog prostora kablom. Napredna Quality of Service opcija efektivno raspoređuje protok i bežični saobraćaj. Kada se više mobilnih uređaja i računara poveže na mrežu, korisnik može napraviti prioritet kojim uređjajima daje najbolje performanse.

 

D-Link DIR-880L 2

 

Koristeći tehnologiju dvostrukog opsega, svaki opseg se može koristiti kao odvojena, bežična mreža, tako da korisnici mogu da uređuju njihovu mrežu kako bi zadovoljila njihove potrebe. Na primer, konfiguracijom zone za goste (Guest zone) se omogućuva da date internet pristup posetiocima, a da nemaju pristup ostatku mreže.

Iako se ne vidi sa slika, DIR-880L sadrži dva USB priključka na koji se mogu spojiti skladišni diskovi ili štampači.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar