| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DIR-845L ruter
Hardver

D-Link predstavio DIR-845L ruter

dlink dir 845l

Kompanija D-Link je predstavila dugo očekivani dualband cloud gigabitni ruter koji podržava SmartBeam tehnologiju – DIR-845L. DIR-845L ruter podržava i myDlink cloud servis što korisnicima omogućava da podešavaju ili prate stanje svoje mreže i kada su van dometa iste. A SmartBeam tehnologija će uz 6 antena koje ruter poseduje omogućiti veći domet i kvalitetniji signal.

 

D-Link DIR-845L može da radi na frekvencijama od 2,4 i 5 GHz i tako je moguće da se koristi internet preko rutera na frekvenciji od 2,4 GHz, a da se istovremeno recimo strimuje video materijal sa drugim uređajima u mreži na 5 GHz. Ruter podržava 802.11n standard tako da je moguće ostvariti daleko veće brzine prenosa u odnosu na standardne rutere koji ne podržavaju ovaj standard.

 

DIR-845L 1 TDIR-845L 2 T

 

 

Sa myDlink cloud servisom korisnik će moći da kontroliše svoju mrežu i sa udaljene lokacije. Tako je recimo moguće podesiti da korisniku stigne e-mail ako se desi nedozvoljen pristup mreži, ili za real-time monitoring sajtova koje deca posećuju isl.

 

Specifikacije:

 

specifikacije T 

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar