| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DIR-518L
Hardver

D-Link predstavio DIR-518L

Dlink DIR-518L

Da bi izašao u susret potrebama modernog korisnika sa mobilnim životnim stilom sa sve manje slobodnog vremena, D-Link je predstavio DIR-518L uređaj.

Ovo prenosivo cloud rešenje donosi veliku WiFi brzinu i niz funkcija za korisnike da se povežu, podele i dopune kada su daleko od svoje kancelarije ili kuće.

DIR-518L je idealan za upotrebu na javnim mestima, bibliotekama, kafeima, hotelskim lobijima isl…

Uređaj može biti priključen na električnu utičnicu da bi stvorio bezbedni WiFi hotspot. Lako može da deli mrežu, kao i da proširi bezične mreže do uređaja gde signal inače ne uspeva da dosegne.

 

Dlink DIR-518L 4

 

Tu je i podrška za 802.11ac bežični standard tako da DIR-518L donosi kombinovane brzine do 600Mb/s. Dvostruki opseg (Dualband) WiFi znači da više uređaja može istovremeno koristiti mrežu, bez da to previše utiče na kvalitet veze i brzine prenosa podataka kada se vrši preuzimanje velikih datoteka ili streaming HD materijala.

 

Dlink DIR-518L 1 T Dlink DIR-518L 2 T Dlink DIR-518L 3 T

 

Uz mydlink SharePort aplikaciju, i povezivanje USB diska preko ruterovog USB ulaza, D-Link DIR-518L se pretvara ga u lični oblak (Cloud) skladišnog prostora, savršen za proširenje postojećeg skladišta mobilnih uređaja. Korisnici mogu da uploauduju, preuzimaju, kao i da vrše streaming multimedijalnih sadržaja i dokumenata sa bilo kog mesta.

 

Dlink DIR-518L 5

 

Uređaj može služiti i kao portabilni punjač, podržavajući punjenje mobilnih telefona i tableta (uključujuči iPad) preko USB ulaza u Charger modu.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar