| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-800L/P
Hardver

D-Link predstavio DCS-800L/P

D-Link DCS-800L

Kompanija D-Link proširuje svoju nagrađivanu EyeOn porodicu kamera za monitoring, od kojih smo pre par meseci testirali DCS-825L, i to sa modelom koji je posebno dizajniran za nadgledanje kućnih ljubimaca. The EyeOn Pet Monitor tj. DCS-800L/P pruža sofisticiran i pristupačan način da pazite na svoju mačku, psa, pticu i bilo kojeg drugog kućnog ljubimca.

Ljubitelji životinja mogu pomoću svog pametnog telefona ili tableta u kombinaciji sa besplatnom mobilnom aplikacijom mydlink Lite paziti na svog ljubimca dok su odsutni. Monitor je prenosiv i uključuje ugrađenu noćnu kameru sa infracrvenim LE diodama koje se automatski uključuju kada padne mrak, tako da se kućni ljubimci mogu pratiti u svakom trenutku, čak i u mraku. DCS-800L/P ima i dvosmerni audio tako da vlasnici mogu da čuju svoje ljubimce i po potrebi ih ohrabriti svojim glasom, bez obzira da li su oni u drugoj sobi ili u gostima.

 

“Bilo da ste kod kuće ili u gostima, EyeOn Pet Monitor vam omogućava da lako nadgledate svoje ljubimce pomoću mobilnog uređaja”, izjavio je Ivo Pavičić,  menadžer prodaje D-Link Adria, i dodao: “To je idealno za one koji žele da budu sigurni da se novi ljubimac skrasio u domu, da je leglo štenaca ili mačića bezbedno i zdravo ili ako ste samo radoznali šta vaš ljubimac radi dok ste Vi van kuće. The EyeOn Pet Monitor je pristupačan i nudi sve mogućnosti koje možete očekivati od potpuno opremljenog monitora, a i više”.

 

D-Link DCS-800L 1

 

Nažalost, opasnost od krađe je nesrećna životna činjenica za vlasnike kućnih ljubimaca širom Evrope, a posebno onih sa pedigreom ili egzotičnih životinja. Mnogi kućni ljubimci koji su ukradeni u Evropi prebačeni su u druge zemlje za preprodaju novim vlasnicima koji ništa ne sumnjaju, smanjujući im tako šanse za povratak.

 

D-Link DCS-800L 2 T D-Link DCS-800L 3 T D-Link DCS-800L 4 T

 

Da pomogne u borbi protiv takvih scenarija, EyeOn Pet Monitor uključuje otkrivanje zvuka i pokreta tako da vlasnici mogu da dobiju emailom obaveštenje kada se detektuje zvuk ili pokret i brzo mogu na daljinu da vide svoje ljubimce putem sigurne bežične mreže i kako bi proverili da li je sve u redu. DCS-800L/P radi sa iOS i Android pametnim telefonima, olakšavajući korisnicima da nadgledaju svoje ljubimce čak i kada su na odmoru ili u poseti svojim prijateljima.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar