| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-6315 kameru
Hardver

D-Link predstavio DCS-6315 kameru

Dlink DCS-6315

Kompanija D-Link je proširila svoj asortiman video nadzora sa spoljnim fiksnim kamerama za noćno snimanje u boji kako bi zadovoljile potrebe bezbedonosne zaštite. Predstavljanje D-Link-ove  fiksne spoljne kamere za noćno snimanje u boji DCS-6315 odgovor je na kretanja globalnih trendova u video nadzoru na tržistu, koje će kako predviđa IHS Technology porasti za više od 12% ove godine.

Ova kamera je D-Link-ova prva spoljna dnevno-noćna kamera koja ima i noćno snimanje u boji, idealna za kompanije u potrazi za 24-satnim nadzorom njihovih prostora. Sa ugrađenom LowLight+ tehnologijom kamera snima slike živopisnih boja čak i u gotovo potpunom mraku, kao i do 15 metara u potpunom mraku sa infracrvenim osvetljenjem.

Prema najnovijem izveštaju kompanije IHS Technology, „Trendovi u 2014 godini – Trendovi video nadzora u godini pred vama“ veliki deo potražnje na tržištu odnosi se na kamere sa fiksnom kupolom. D-Link-ova nova kamera donosi sve prednosti, pa i više od toga nego što bi kompanije očekivale od fiksne kamere. Njen kompaktni dizajn čini je idealnom za jednostavnu instalaciju i sprovođenje diskretnog praćenja. Da bi izdržala teške vremenske uslove kamera je smeštena u robusno kućište otporno na uništavanje i vremenske uslove sa sertifikatima IK10 i IP68, kako bi se sprečila oštećenja od strane vandala ili teških vremenskih uslova, kao što su jak vetar ili kiša.

 

Dlink DCS-6315 1

 

„Zahtevi poslovanja su važan faktor koji pokreće globalno tržište video nadzora. D-Link je posvećen ispunjavanju bezbedonosnih potreba tih preduzeća, od ponude bogato opremljenih, cenovno pristupačnih kamera do izgradnje kompletne infrastrukture za nadgledanje celih poslovnih procesa„, izjavio je Ivo Pavičić, menadžer prodaje D-Link Adria i dodao: „Fiksne kamere su popularan izbor zbog njihovog kompaktog, diskretnog oblika. Sada će kompanije moći da snime visoko kvalitetne slike u svako doba dana zahvaljujući našem novom modelu kamere koja ima ugrađenu tehnologiju noćnog snimanja u boji“.

Senzor slike od jednog megapiksela omogućava korisnicima da snime snimak u rezoluciji visokog kvaliteta, do 720p, pružajući im sigurnost snimanja detaljnih snimanja. Koristeći ugrađenu Wide Dynamic Range (WDR) tehnologiju, kamera kompenzuje teške uslove osvetljenja i to od jakog podnevnog sunca do prolaska tamnog oblaka, i snima jasne slike u uslovima gde bi mnoge druge kamere zakazale.

 

Dlink DCS-6315 2

 

Kamera takođe podržava dvosmerni audio kako bi službe bezbednosti upozorili na prestupnike ili vandale ili alternativno, za korišćenje u sistemu kontrole ulaza. Slot za mikro SD karticu je dostupan za lokalno skladištenje podataka u kameru, a ima sposobnost da nastavi sa snimanjem ukoliko dođe do pada mreže.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar