| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-5615
Hardver

D-Link predstavio DCS-5615

Dlink DCS-5615

Kompanija D-Link je proširila svoj portfolio video nadzora sa najmanjom pan & tilt dome kamerom do danas – DCS-5615. DCS-5615 kamera pojačava D-Link-ovu posvećenost rastućem tržištu dajući preduzećima izbor za širok spektar opcija video nadzora, za skoro svaku potrebu bezbednosti.

Trends for 2014 – Video Surveillance Trends for the Year Ahead dokument ukazuje da će nedavni razvoj u Power over Ethernet (PoE) proizvodima učiniti video nadzor mnogo više održivom opcijom za bezbednost u 2014. PoE eliminiše potrebu za posebnim napajanjem, tako da DCS-5615 može biti raspoređena na mestima gde nedostaju lako dostupne zidne utičnice ili u teško dostupnim zonama. Kompaktne dimenzije čini kameru lakom za instaliranje, kao i očiglednim izborom za preduzeća koja žele diskretno rešenje video nadzora.

„Sve više se vlasnici preduzeća opredeljuju za video nadzor, jer shvataju da je to lak i pristupačan način obezbeđivanja svojih prostorija. Povećana potražnja i dodavanje Full HD Pan & Tilt Dome mrežne kamere na naš širok asortiman, odražava se na našu trajnu posvećenost da obezbedimo elemente sigurnosti za biznis kroz naše dostupne i cenovno prihvatljive kamere bez obzira gde je bezbednost potrebna”, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer D-Link Adria i dodao: “Preduzeća koja zahtevaju neupadljiva rešenja nadzora koja su laka za instalaciju i koja daju jasnu i detaljnu sliku velikih područja će prepoznati našu novu pan & tilt dome kameru kao savršen izbor”.

 

Dlink DCS-5615 2

 

Prema IHS izveštaju, postoji velika potražnja za video nadzorom koji koristi jednu kameru za praćenje velike površine. Sa njenom širokom ”pan” funkcijom od 360 stepeni, to je najlakše izvodljivo sa pan & tilt dome kamerom. Pored toga, DCS-5615 ima 16x digitalni zum koji omogućava fokusiranje na ciljno područje ili objekat i vide mnogo više detalja nego što je to moguće sa normalnim gledanjem bez zuma.

Senzor od dva megapixela omogućava korisnicima da snime snimke u rezoluciji visokog kvaliteta, čak do Full HD rezolucije. U slučaju kriminalne aktivnosti, ovo će pomoći policiji u identifikovanju i analizi potencijalnog video dokaza.

 

Dlink DCS-5615 1

 

U slučaju neočekivanog kretanja u poslovnim prostorijama, počeće video snimanje. Ugrađeni MicroSD slot za kartice omogućava da kamera i dalje snima i čuva snimke, i u slučaju prekida/ometanja mreže. Detekcija sabotaže je još jedna pogodna karakteristika aktivirana defokusiranjem i preusmeravanjem kamere. Opcioni sistem obaveštenja email-om počinje da radi detekcijom pokreta ili sabotaže što znači da korisnici mogu da reaguju blagovremeno.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar