| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DCS-2330L IP kameru
Hardver

D-Link predstavio DCS-2330L IP kameru

Dlink DCS-2330L

Kako bi prihodi od opreme za video nadzor trebalo da dostignu oko 12 milijardi evra u 2014, D-Link jača svoju ponudu na ovom tržištu. Prema najnovijem Trends for 2014 – Video Surveillance Trends for the Year Ahead izveštaju očekuje se proširenje od čitavih 12 posto. U skladu sa tekućim rastom, D-Link je proširio svoj portfolio IP kamera za video nadzor sa DCS-2330L.

DSC-2330L je dizajnirana za upotrebu na otvorenom, i čini isplativo rešenje za korisnike koji žele da obezbede svoju imovinu i lako pristupe video snimku izdaleka.

„Obezbeđivanje kuće ili posla oduvek je zahtevalo značajne investicije i mnogi su bili sputani zbog cene i kompleksnosti instalacija kamera za video nadzor. Međutim, D-link je fokusiran na niže troškove video nadzora koristeći dugo nasleđe u umrežavanju da razvije kamere koje su pristupačne i jednostavne za instalaciju i rad“, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer D-Link Adria, i dodao: „DSC-2330L Cloud Camera je jednostavna za instalaciju, laka za korišćenje. To je isplativo 24-časovno video nadzor rešenje koje radi bez dodatnih podešavanja“.

 

Dlink DCS-2330L 1

 

Kamera podržava mydlink, što znači da je specijalno dizajnirana za korisnike koji traže jednostavno podešavanje i daljinski monitoring sistem za nadzor koji se moze povezati žično ili bežično. Koristeći D-Link aplikaciju za mobilne uređaje, nema potrebe za računarima ili bilo kakvim dodatnim kablovima tokom podešavanja. D-Link-ov jedinstven mydlink servis omogućava korisnicima lak pristup video snimku svojih kamera ili snimljenom video zapisu iz bilo kojeg mesta sa internet konekcijom putem mydlink web portala ili korišćenjem slobodnih smartphone i tablet aplikacija. To je čini idealnim za korisnike koji žele da dodatno osiguraju da njihova imovina bude sigurna kada nisu tu.

 

Dlink DCS-2330L 2

 

Ova kamera uključuje slot za MicroSD kartice i unapred instalirane 16GB MicroSD kartice za snimanje audio i video materijala direktno na kameru, bez potrebe za računarom. Kućni i poslovni korisnici takođe mogu opciono odlučiti da budu obavešteni kada se detektuje pokret, kao i da pristupe video i zvučnom zapisu događaja. Senzor slike i infracrveni „noćni vid“ daju korisnicima kvalitetne HD rezolucije do 720p, čak i u potpunom mraku. Pošto kamera koristi pasivni infracrveni (PIR) senzor time se izbegavaju lažne uzbune izazvane pokretima kiše, vetra ili insekata.

Dizajnirana za spoljnu upotrebu, kamera je spakovana u ojačani metal, koji je napravljen da traje. Ona može podneti visoke i niske temperature, kao i prašinu i manji pritisak vode, kao što su kiša ili voda iz creva, što ga čini održivim rešenjem za spoljnu bezbednost.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Tagovi

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar