| Vesti | Hardver | D-Link predstavio DAP-2660
Hardver

D-Link predstavio DAP-2660

Dlink DAP-2660

Kompanija D-Link je proširila svoj asortiman bežičnih access pointa za mala i srednja preduzeća koji kombinuje prednosti bežičnog 802.11ac standarda sa bogatim spektrom opcija povezivanja.

Dlink DAP-2660 pomaže kompanijama da zadovolje svoje rastuće bežične potrebe. Pošto je u pitanju dualband access point, zaposleni će moći da koriste svoje najnovije uređaje da bi se priključili na 5GHz-ni bežični opseg za veće brzine i manje radio smetnje, dok se i dalje zadržava puna podrška za starije uređaje koji se povezuju na 2,4GHz.

„Bežični pristup, zapravo brzo postaje način da mala preduzeća obezbede povezanost na mrežu u kancelarijama. Bežični AC obezbeđuje veću brzinu i smanjene smetnje, što ga čini savršenim za zaposlene koji koriste više uređaja i pristupaju sve većem broju online ‘cloud’ usluga“, izjavio je Tvrtko Ljubić, regionalni menadžer D-Link Adria, i dodao: „Bežični AC1200 Dual-Band PoE Access Point pomaže kompanijama da ponude povezivanje bilo koje konfiguracije koja odgovara njihovim potrebama, pa ih je lako postaviti i upravljati njima“.

 

Dlink DAP-2660 1

 

Fleksibilnost, u vidu, da DAP-2660 može biti namontiran/postavljen na plafon, zid ili sto, sa svim internim antenama, čini ga neprimetnim dodatkom bilo koje kancelarije. Takođe, kao Power over Ethernet (PoE) uredjaj, može biti instaliran u područja/delove gde priključci za struju nisu lako dostupni.

 

Dlink DAP-2660 2 T Dlink DAP-2660 3 T Dlink DAP-2660 4 T

 

D-Link DAP-2660 je savršen za visoke zahteve poslovnih aplikacija, i može da isporuči kombinovane bežične brzine do 1200Mb/s. Takođe, može se koristiti u više režima rada – kao pristupna tačka (AP), bežični sistem distribucije (WDS) sa pristupnom tačkom, WDS/most ili bežični klijent.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar