| Vesti | Hardver | D-Link najavio DCS-2136L kameru
Hardver

D-Link najavio DCS-2136L kameru

D-Link DCS-2136L

Kompanija D-Link je danas najavila prvu kameru za video nadzor sa bežičnom AC podrskom – DCS-2136L.  Bežična kamera pruža vlasnicima malih preduzeća napredne mrežne mogućnosti i bolju preglednost, uključujući preglednost u kompletnom mraku i 802.11ac WiFi povezanost za veći domet i brzinu prenosa.

D-Link DCS-2136L kamera je opremljena sa 802.11ac podrškom, omogućavajući korisniku najnoviji bežični standard, kao i veći broj kamera na bežičnoj mreži. Za dodatnu fleksibilnost kamera je kompatibilna sa starijim 802.11n/b/g standardima, omogućavajuči korisniku da zadrži svoj trenutni bežični standard i da ne mora da vrši nadogradnju na najnoviji odmah.

‘Colour Night Vision’ je nova tehnologija sa integrisanim belim LED svetlom što omogućava kameri da prikazuje slike u kompletnom mraku, dok ostaje u modu u boji – što je od veće pomoći u identifikaciji od standardnog crno-belog noćnog videa. Vidljivo belo svetlo služi kao upozorenje da je kamera uključena, što se često dešava kada uljez gleda direktno u kameru čime se hvataju krucijalni detalji lica sto služi za lakše prepoznavanje počinioca.

 

D-Link DCS-2136L 1 T D-Link DCS-2136L 2 T

 

D-Link DCS-2136L kamera hvata slike i video zapise u 720p HD rezoluciji, tako da je bilo koja nepovoljna aktivnost uhvaćena na visoko kvalitetnim detaljnim slikama. Dodatno, njena ePTZ i digitalna zum funkcija omogućava pomeranje, zumiranje i uveličavanje oblasti slike do 10 puta. To je korisna opcija u monitoringu većih oblasti kao što su luke, magacini ili velike recepcije bez da se žrtvuju i najmanji detalji.

Buduća  mydlink podrška, za ovu kameru pružiće jednostavnu instalaciju i integraciju pomoću mydlink portala za gledanje  streaming videa sa PC računara, laptopa, pametnog telefona ili tablet uređaja i pruža daljinski pristup pomoću mydlink Lite aplikacije. Obe aplikacije omogućavaju lak pristup kamerama sa bilo koje lokacije i rad sa novim dodatnim opcijama za bolju daljinsku kontrolu uključujući podešavanja za detekciju pokreta, opcije zumiranje pogleda, dan/noć pogleda, povuci i pusti reorganizaciju uređaja, dvosmerni audio, udaljeni prav i kos video uživo i omogućava da se konfigurišu unapred pripremljeni rasporedi snimanja.

 

D-Link DCS-2136L 3 T D-Link DCS-2136L 4 T

 

Jednostavno ubacivanje microSD kartica omogućava vlasnicima preduzeća da snimaju video materijal baziran na pokretu ili unapred pripremljenom planu i da mu se pristupi preko mydlink aplikacije.

Napredni softver za upravljanje se dobija besplatno i omogućava upravljanje više kamera (do 32), tako da kompanije sa većim posedom mogu lako da naprave profesionalno rešenje za video nadzor. Dodatne opcije uključuju pogled sa više kamera i mogućnost da se podese e-mail upozorenja, da se kreiraju rasporedi snimanja i da se koristi detekcija pokreta itd.

 

Izvor: D-Link

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar