| Vesti | Hardver | COUGAR predstavlja mini-ITX gejming kućište QBX
Hardver

COUGAR predstavlja mini-ITX gejming kućište QBX

COUGAR QBX

Kompanija COUGAR će uskoro na tržište plasirati kompaktno mini-ITX gejming kućište, COUGAR QBX, koje može da se pohvali malim dimenzijama i odličnim mogućnostima za hlađenje i proširivanje sistema.

QBX kućište ima dimenzije od svega 178 x 260 x 368mm, pa gejmerima više neće trebati mnogo prostora za mašinu koja ispunjava njihove prohteve. Moderni minimalistički dizajn će se pritom uklopiti u svaki prostor i bez sumnje privlačiti pažnju.

Bez obzira na njegovu kompaktnost, QBX može da primi high end grafičke karte do 350mm dužine, CPU hladnjak do 105mm visine, pet HDD ili SSD uređaja (4 x 2.5″ i 1 x 3.5″) i tanki optički uređaj za različite medijske formate. 

Novo COUGAR kućište podržava PS2-ATX format napajanja (do 140mm dužine), a što se tiče instalacije vodenih hlađenja, u njega možete smestiti radijator dugačak 240mm ili 120mm, sa jednim 120mm ventilatorom, uz levu stranicu.

 

COUGAR QBX 01 T COUGAR QBX 02 T COUGAR QBX 03 T

 

Pored svega navedenog, QBX prima čak do sedam ventilatora, uključujući i fabrički instalirani 90mm ventilator sa zadnje strane kućišta. Naravno, dolazi i sa dva filtera za prašinu – jedan je na donjoj, a drugi na prednjoj strani, i oba mogu da se vade radi čišćenja.

 

COUGAR QBX 04 T COUGAR QBX 05 T COUGAR QBX 06 T

 

QBX za povezivanje nudi dva USB 3.0 priključka i HD audio džekove, koji su uredno „sakriveni“ (malo uvučeni) iza panela prednje maske.

 

COUGAR QBX 07 T COUGAR QBX 08 T COUGAR QBX 09 T

 

Novo COUGAR kućište će biti dostupno na svetskom tržištu krajem aprila 2015. godine, ali proizvođač još nije otkrio po kojoj ceni.

 

Izvor: COUGAR

 

Komentarišite na forumu