| Vesti | Hardver | Cougar najavljuje 300M gejming miša
Hardver

Cougar najavljuje 300M gejming miša

Cougar 300M

Kompanija Cougar je najavila da će na tržište uskoro plasirati novog miša, prvenstveno namenjenog gejmerskoj populaciji. Novi 300M miš se može pohvaliti sa senzorom od 4000 DPI, 7 programabilnih tastera, vremenom odziva od 1000Hz (1ms) i podrškom za Cougarov UIX System – softver koji omogućava upravljanje gejming periferijama.

Cougar 300M koristi precizni ADNS-3090 optički senzor i OMRON prekidače sa radnim vekom od minimum 5 miliona klikova. Kabel od miša ima pletenu presvlaku, a sam miš ima ergonomski dizajn. Testiran je i odobren od strane profesionalnih gejmera, sa akcentom na kvalitetu i funkcionalnosti. 

Sedam programabilnih tastera korisnicima omogućava pravljenje tri konfiguracijska profila od ukupno 24 funkcije, a sve ovo postaje još jednostavnije upotrebom intuitivnog UIX softvera.

 

Cougar 300M 1 T

 

Za vreme upotrebe 300M miša, zahvaljujući DPI LED osvetljenju, korisnici mogu lako videti u kom je DPI modu miš u datom trenutku, a na osnovu načina osvetljenja, s obzirom na mogućnost prikazivanja 16,8 miliona boja, mogu identifikovati i način rada.

 

Cougar 300M 2 T

 

Cougar 300M će na svetskom tržištu biti dostupan krajem aprila 2015. godine, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 40 američkih dolara.

 

Izvor: Cougar

 

Komentarišite na forumu