| Vesti | Hardver | Corsair predstavlja Sabre RGB gejming miša
Hardver

Corsair predstavlja Sabre RGB gejming miša

Corsair Sabre

Corsair Gaming, ogranak kompanije Corsair posvećen PC gejmingu, predstavio je Corsair Gaming Sabre RGB miša, koji dolazi u dve varijante: sa optičkim (6400 DPI) ili sa laserskim (8200 DPI) senzorom. Osnovna karakteristika ovih gejmerskih miševa je to što su lagani i što imaju elegantni ergonomski oblik.

Sabre RGB miševi dolaze sa pratećim CUE softverom koji korisnicima omogućava da postavljaju podešavanja prema ličnim preferencijama, uključujući DPI, akceleraciju i makro komande. Može se podešavati i osvetljenje četiri zone na mišu sa izborom od 16,8 miliona boja. 

 

Proizvođač navodi da je životni vek Sabre RGB gejming miševa 20 miliona klikova, kao i da dolaze sa pletenim kablovima dužine 1,8 metara.

 

Corsair Sabre 1 T Corsair Sabre 2 T

 

Corsair Sabre RGB miševi su iz ugla estetike dizajnirani da se uparuju sa Corsair K70, K95 i K65 RGB mehaničkim tastaturama, kao i Corsair H1500 i H2100 gejming slušalicama.

 

Corsair Sabre 3 T Corsair Sabre 4 T

 

Preporučena maloprodajna cena laserskog Sabre RGB miša iznosi 69,99 američkih dolara, dok je cena optičkog Sabre RGB miša 59,99 američkih dolara.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar