| Vesti | Hardver | Corsair predstavio nove RGB gejming periferije
Hardver

Corsair predstavio nove RGB gejming periferije

Corsair RGB

Kompanija Corsair je na Gamescom sajmu predstavila nove modele gejming periferija sa RGB osvetljenjem: STRAFE RGB mehaničke tastature, SCIMITAR RGB MMO/MOBA miša i VOID RGB slušalice.

Jedna od predstavljenih tastatura je i ultra-tiha STRAFE RGB Silent, prva tastatura na svetu sa novim Cherry MX RGB Silent gejming prekidačima, koja je za 30% tiša u odnosu na druge mehaničke tastature. U pratnji novih proizvoda je predstavljena i poboljšana verzija Corsair Utility Engine (CUE) softvera, koja omogućava različita zanimljiva podešavanja svetlećih efekata u kombinaciji sa svim Corsair RGB tastaturama, miševima i slušalicama. 

 

 

Pored STRAFE RGB Silent tastature, Corsair je predstavio još jedan model mehaničke tastature namenjene gejmerima, a reč je o STRAFE RGB tastaturi, koja dolazi sa Cherry MX Red ili Brown prekidačima.

 

Corsair RGB 1 T

 

SCIMITAR RGB miš je posebno namenjen MMO/MOBA igračima i nudi tzv. Key Slider sistem za kontrolu, tačnije klizno podešavanje dugmića u rasponu od 8mm, u skladu sa tim gde korisniku naleže palac. Deo koji se pomera na sebi ima 12 mehaničkih tastera, dok optički senzor nudi performanse od 12,000 DPI. Svi tasteri su programabilni, imajući na umu da je miš prvenstveno namenjen profesionalnim gejmerima.

 

Corsair RGB 2 T

 

Nove VOID gejmerske slušalice dolaze u nekoliko varijanti – kao wireless, USB i analogni stereo modeli, i u više boja: crne, bele, žute i titanijum. Omogućavaju potpuno personalizovanje audio doživljaja zahvaljujući podešavanjima RGB osvetljenja, EQ-a i Dolby 7.1 surround sistema.

 

Corsair RGB 3 T

 

O svim novim periferijama i CUE softveru možete više saznati na zvaničnom sajtu proizvođača.

 

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu