| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavlja Silencio 450
Hardver

Cooler Master predstavlja Silencio 450

cooler_master

Kompanija Cooler Master je najavila novog predstavnika u Silencio seriji kuća za vaše računare. Silencio 450 je mlađi brat dobro poznatog kućišta Silencio 550, koje smo već ranije testirali. Kao i stariji brat, Silencio 450 pripada kategoriji mid-tower, a ciljna grupa su korisnici kojima je bitna tišina kod računara. Cooler Master Silencio 450 dolazi opremljen sa dva ventilatora 120mm koji proizvode nizak nivo buke, a obe bočne stranice su obložene specijalnom penom koja je zadužena za „upijanje“ buke, koju proizvode ventilatori, hard diskovi, zavojnice na matičnim pločama, grafičkim kartama i ostale „glasne“ komponente.

 

 

 

 

Iza skromne spoljašnjosti, koju krasi jednostavan dizajn, krije se prostrana unutrašnjost koja može da ugosti čak i najglomaznije grafičke karte, kao što su AMD Radeon HD 6990 ili nVidia GTX 590. Pored tri mesta za 5,25″ uređaje, ovo kućište može da primi i šest 3,5″ uređaja, kao i jedan 2,5″. Za one kojima nije potrebno toliko mesta za hard diskove, Cooler Master je omogućio skidanje jednog „kaveza“ pa je na to mesto moguće monirati npr. pumpu za vodeno hlađenje.

 

Silencio_450_1

 

Silencio_450_2

 

Silencio_450_3

 

Silencio_450_4

 

Na prednjoj masci se nalazi panel koji je „ugostio“ po jedan USB 2.0 i USB 3.0, ulaz za slušalice i mikrofon, kao i čitač SD kartica.

 

Silencio_450_5_T

 

Pedantna unutrašnjost? Naravno. Kućište je opremljno sa rupama za „cable management“, uz filtere za prašinu i potpuno crnu unutrašnjost, predstavlja odličnu osnovu za sve koji se „lože“ na enterijer.

 

Silencio_450_6_T

 

Silencio_450_7_T

 

Cooler Master Silencio 450 se očekuje početkom Novembra po preporučenoj ceni od 59 €.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu