| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio V 750W polu-modularno napajanje
Hardver

Cooler Master predstavio V 750W polu-modularno napajanje

Cooler Master VSM750W PSU

Cooler Master, trudeći se da zadovolji zahtevima tržišta, objavio je upgrade za V polu-modularnu seriju napajanja. Postojećim modelima iz serije od 450W, 550W i 650W bio je potreban novi model kako bi zadovoljio i one zahtevnije korisnike sa multi-GPU sistemima. Tako je u ovu seriju upao i novi V 750W model.

Inače, V polu-modularnu seriju karakterišu kompaktne dimenzije, širine od svega 140 mm, kao i 80Plus Gold sertifikat efikasnosti. Sa tom širinom movi model je savršen za manja kućišta.

Cooler Master V 750 SM ima dovoljno snage za multi-VGA sisteme, a pritom poseduje i četiri 6+2 PIN konektora. Japanski kondezatori gartantuju najbolju stabilnost napona, vrlo nizak ripple što utiče na dugotrajnost napajanja i napajanih komponenti sistema.

Oav serija napajanja je u skladu sa uredbom EU broj 617/2013 koja važi od 1. jula 2014. Sa efikasnosti do 92% u na ulaznom noponu od 230V, kao i faktorom snage većim od 0,9 prevazilazi sve zahteve nove regulative EU koja je propisana za napajanja.

 

Cooler Master VSM750W PSU 1

 
Razvijena da poboljša efikasnost i poveća raspipanje toplote, V polu-modularna serija napajanja ima jedinstven 3D dizajn. Ovaj specijalni visoko efikasni dizajn smanjuje nepotrebne kablove što rezultira manjim ukrštanjem signala i manjim šumom. Sve ovo znači i više slobodnog prostora koji obezbeđuje bolji protok vazduha. Jedinstvena +12V grana je idealna za multi-GPU sisteme, dok japanski kondezatori visoke klase pomažu ublažavanju fluktutacija napona što doprinosi dužem trajanju napajanja i napajanih komponenti. DC-DC modul dodatno povećava efikasnost i stabilnost napona.

 

Cooler Master VSM750W PSU 2

 

Ono što će korisnici izuzetno ceniti su pljosnati ili flat kablovi koji poseduju napajanja iz ove serije, kao i polu-modularnost gde su najosnovniji kablovi već povezani, dok ostale povezuje korisnik u skladu sa svojim potrebama.

Novo napajanje iz ove serije je dostupan na evropskom tržištu po preporučenoj ceni od 92,35 € + PDV.

 

Izvor: TechPowerUp

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar