| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio Sentinel III
Hardver

Cooler Master predstavio Sentinel III

Cooler Master Sentinel III

Sentinel miš se ne da i u prilici smo da vidimo trećeg naslednika sa oznakom Sentinel III. Novi miš je hardverski bolji nego ikada, dok zadržava svoj originalni ergonomski oblik namenjen desnorukima, što mi pozdravljamo, jer dobre recepte ne treba menjati. To znači da je miš i dalje prevashodno predviđen za palm grip stil držanja. Novi Sentinel III ima 32-bitni ARM procesor, 512KB integrisane memorije i OLED displej kojim se možete pozabaviti preko pratećeg softvera.

Uz miš stiže i sada već uveliko rasprostranjeno LED osvetljenje, sa podrškom od 16,8 miliona „boja“, a preko OLED displeja možete pratiti odabrani DPI ili reprogramirati isti da Vam pokazuje trenutno odabrani profil. 

Miš koristi 3988 Avago senzor sa rasponom DPI-a od 50 do 6400. Izvorna vest nam na žalost ne govori da li je reč o optičkom ili laserskom senzoru, i nikakvo dodatno guglanje nam nije puno pomoglo, mada pretpostavljamo da se ipak radi o optičkom senzoru.

 

Cooler Master Sentinel III 004 T Cooler Master Sentinel III 002 T Cooler Master Sentinel III 006 T

 

Prateći softver je takođe „napucan“ i pored veoma finih podešavanja nudi i snimanje makro komandi, dok integrisana memorija čuva sva podešavanja, a sačuvane profile možete koristiti na bilo kojem računaru.

 

Cooler Master Sentinel III 011 T Cooler Master Sentinel III 012 T Cooler Master Sentinel III 013 T
     
Cooler Master Sentinel III 014 T Cooler Master Sentinel III 015 T Cooler Master Sentinel III 016 T

 

Miš ima ukupno osam tastera, a tu je i posebno „Storm TactiX“ dugme uz koji svaki taster može dobiti posebne pod-funkcije. Cooler Master kaže da je miš skoro u potpunosti presvučen zaštitnim mat slojem koji se ne guli, a glavni tasteri obećavaju životni vek od 20 miliona klikova. Tu je i ukupno pet diskova od 4,5g za podešavanja težine i balansa miša.

 

Cooler Master Sentinel III 007 T Cooler Master Sentinel III 003 T Cooler Master Sentinel III 005 T

 

Sentinel III je već dostupan širom Evrope sa preporučenom maloprodajnom cenom od 59,90 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu