| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio nove proizvode iz Maker serije
Hardver

Cooler Master predstavio nove proizvode iz Maker serije

CM Maker

Kompanija Cooler Master je predstavila nove proizvode namenjene entuzijastima koji žele da naprave ultimativni PC. Novi proizvodi pripadaju Maker seriji, a predstavljeni su MasterCase Maker 5 kućište, MasterAir Maker 8 vazdušni CPU kuler, kao i MasterWatt Maker 1200 napajanje.

Ovi proizvodi omogućavaju korisniku dodatnu kontrolu, kao i customizaciju, te je moguće dodacima poboljšati funkcionalnost MasterCase Makera 5, ili vršiti proveru parametara Master Watt Maker 1200 napajanja kroz Cooler Master Connect softver.

MasterCase Maker 5 koristi FreeForm modularni sistem, koji korisniku omogućava da prilagodi spoljašnjost i unutrašnjost kućišta prema svojim potrebama, kao što je slučaj i sa MasterCase 5 kojeg smo testirali na našem portalu.

Nadograđeni I/O panel sada osim četiri USB porta, gde je jedan 3.0 Type C, sadrži i kontrolu ventilatora, kao i LED osvetljenja.

 

CM MasterCase Maker 5 4

 

Kao i u slučaju MasterCase 5 i ovde se može dodati „gornji“ panel, a prednji panel je tako konstruisan da „smanjuje“ buku iz unutrašnjosti kućišta. Ovo kućište može da udomi do šest ventilatora prečnika 140mm, i dolazi sa tri preinstalirana ventilatora, kao i crvenim LED trakama.

 

CM MasterCase Maker 5 1 T CM MasterCase Maker 5 2 T CM MasterCase Maker 5 31 T

 

MasterAir Maker 8 je prvi vazdušni kuler koji koristi 3D Vapor Chamber (3DVC) tehnologiju. Ova tehnologija obezbeđuje neprimetno stapanje baze kulera sa toplotnim cevima i prema navodima iz Cooler Mastera, ovo donosi čak 19% bolje performanse hlađenja u odnosu na standardne kulere sa bakarnom bazom i toplotnim cevima.

 

CM MasterAir Maker 8 4

 

Ugrađeni Silencio FP ventilator je vrlo tih i dugotrajan, a LED osvetljenje će se dopasti gejmerima, kao i osobama koje imaju providnu stranicu na kućištu. Korisnik može birati između providnog ili aluminijumskog gornjeg poklopca, ali može i kreirati i postaviti nešto svoje po volji.

 

CM MasterAir Maker 8 1 T CM MasterAir Maker 8 2 T CM MasterAir Maker 8 3 T

 

Za sve ljubitelje kvalitetnih napajanja MasterWatt Maker 1200 biće prava poslastica. 80Plus Titanium sertifikat garantuje minimalno 90% efikasnosti što je postignuto korišćenjem druge generacije 3D Circuit dizajna, a korisnik će preko CM Connect softvera i aplikacije moći da prati vitalne parametre napajanja, kao i da vrši kontrolu. Svaka promena parametara se beleži i prikazuje na Windows, Android ili iOS aplikaciji, a tu je i mogućnost čuvanja logova na korisnikovom storage uređaju.

 

CM MasterWatt Maker 1200 1 T CM MasterWatt Maker 1200 2 T

 

Velika efikasnost znači i manje zagrevanje, te će Silencio FP ventilator prečnika 135mm biti dovoljan da efikasno i tiho ohladi MasterWatt Maker 1200 napajanje. Korišćenje brušenog aluminijuma, potpuno modularni kablovi koji mogu da izdrže velike struje, kao i sedam godina garancije su šlag na tortu.

Cooler Master Maker proizvodi biće dostupni u maju/junu mesecu sa preporučenim maloprodajnim cenama od 129,99€ za MasterAir Maker 8, 199,99€ za MasterCase Maker 5 i 399,99€ za MasterWatt Maker 1200.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar