| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavio MasterKeys Pro L White i M White tastature
Hardver

Cooler Master predstavio MasterKeys Pro L White i M White tastature

Cooler Master predstavio MasterKeys Pro L i M tastature

Kompanija Cooler Master, jedan od vodećih proizvođača rashladnih sistema, kućišta ali i kompjuterskih periferija, je nedavno predstavila dve nove tastature, MasterKeys Pro L White i MasterKeys M White sa belim pozadinskim osvetljenjem. MasterKeys Pro L je standardnog formata, dok je MasterKeys Pro M bez numeričkog dela tastature.

Obe tasture koriste Cherry MX tastere i dostupne su u tri verzije sa crvenim, braon i plavim tasterima, tako da je obezbeđen dobar izbor za igrače ali poslovne korisnike željnih kvalitetne i neupadljive tastature.

Obe tastature poseduju dosta jednostavan dizajn sa pametnom integracijom makro tastera kao i kontrolnih tastera za belo pozadinsko osvetljenje. Tastature su opremljene sa 32-bit ARM Cortex procesorom za brzo i lako podešavanje makroa kao i brojnih modova pozadinskog osvetljenja.

 

 

 

Tastatrure su razvijene tako da poseduju svetlije i oštrije belo LED pozadinsko osvetljenje nego što je bilo ranije prisutno na tastaturama. Svi modovi osvetlenja kao i makroi se čuvaju na internoj memoriji, tako da nije potrebno napuštanje igre radi njihove izmene.

 

  

 

Kada je potrebno fokusirati se na posao ili rađenje domaćeg zadatka, omogućeno je lako menjanje između standardnog i gejming profila pomoću FN + ESC tastera. Standardni profil vraća orginalnu funkciju svim tasterima, dok gejming profil učitava bilo koje makro tastere koje ste napravili. MasterKeys Pro tastature kombinuju „N-Key i 6-Key rollover“, tako da bez obzira na kom OS-u se igrate imaćete tačno prepoznavanje većeg broja pritisnutih tastera. Sve funkcije i makro tasteri su podržani i na Mac OSX platformi.

 

Cooler Master predstavio  MasterKeys Pro L i M tastature 10

 

MasterKeys Pro L i M tastature sa inteligentnim belim pozadinskim osvetljenjem su već dostupne u Evropi po maloprodajnim cenama od 119€ za MasterKeys Pro L White i 109€ za MasterKeys Pro M White.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu