| Vesti | Hardver | Cooler Master CM Storm Suppressor gejming tastatura
Hardver

Cooler Master CM Storm Suppressor gejming tastatura

CM Storm Suppressor

Cooler Master je predstavio Suppressor tastaturu namenjenu gejmerima koji vole tišinu. Ova tastatura je lagana i ima USB kabel koji može da se skine radi transporta, pozadinsko LED osvetljenje bele boje i tihe membranske prekidače.

Na Suppressors tastaturi možete birati jačinu pozadinskog osvetljenja između tri moguća nivoa ili u potpunosti isključiti LED osvetljenje. Uz tastaturu dolazi i oslonac za zglobove, kojeg možete koristiti po potrebi. 

 

Suppressors tastatura dolazi sa 32-bitnim ARM Rapid Engine-om koji radi na 72MHz i koji je zadužen za makro komande. Do 75 makro komandi može biti sačuvano, u vidu 5 mogućih profila koje menjate tasterima-prečicama.

Dakle, korisnici na raspolaganju imaju 15 makro komandi po profilu, zahvaljujući internoj memoriji od 128kb. Makro komande možete snimati hardverski, kao i putem pratećeg softvera.

 

CM Storm Suppressor 1 T CM Storm Suppressor 2 T

 

CM Storm Suppressor gejming tastatura će u Evropi biti dostupna samo u istočnom regionu, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 45 evra, a očekuje se tokom decembra 2014. ili januara 2015. godine.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar