| Vesti | Hardver | Cooler Master CM Storm Octane tastatura i miš
Hardver

Cooler Master CM Storm Octane tastatura i miš

CM Storm Octane

Cooler Master je predstavio CM Storm Octane – kombo tastature i miša, koji bi po dizajnu i specifikacijama najviše trebali da odgovaraju gejmerima. Octane tastatura i miš dolaze sa sedam različitih boja za pozadinsko osvetljenje i više načina osvetljenja, pa korisnici i za tastaturu i za miša mogu zasebno birati boju osvetljenja, kao i da li žele potpuno ili blago pulsirajuće osvetljenje.

CM Storm Octane tastatura dolazi sa tasterima za medija komande, zasebnim dugmetom za uključivanje/isključivanje pozadinskog osvetljenja, kao i opcijom za isključivanje Windows dugmeta dok ste u igri.

Ova tastatura korisnicima nudi i mogućnost istovremenog stiskanja 19 tastera, kao i mogućnost podešavanja brzine ponavljanja komandi, kako bi se osiguralo da tastatura neće „progutati“ neke Vaše komande, čak i ako ste reprogramirali tastere. 

  

CM Storm Octane 1 T CM Storm Octane 4 T

 

CM Storm Octane miš ima AVAGO 3050 optički senzor, a možete birati između četiri DPI nivoa, u rasponu od 500 DPI do 3500 DPI. Životni vek miša je do 10 miliona klikova.

 

CM Storm Octane 2 T CM Storm Octane 3 T

 

Još uvek nije poznato kada ovi proizvodi treba da se pojave na domaćem tržištu, kao i ni kolika će im biti cena.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar