| Vesti | Hardver | CM Storm Trigger-Z
Hardver

CM Storm Trigger-Z

CM Storm Trigger-Z

Cooler Master gejming tastatura

 

Cooler Master je predstavio Trigger-Z gejming tastaturu, koja predstavlja naslednika originalne Trigger mehaničke tastature. Po svemu sudeći Cooler Master je slušao šta korisnici žele, te je na novom Trigger-u ispravio sve one nedostatke na koje se “kukalo”.

U prilogu ove vesti je pored dosta fotografija i video materijal koji nemojte propustiti, a u kome je objašnjeno šta je sve poboljšano na Trigger-Z modelu u odnosu na original.

 

 

Trigger-Z je potpuno programabilna tastatura i podržava do pet profila, kao i 75 makroa, koji će ostati sačuvani u samoj tastaturi zahvajujući 128KB interne memorije. To u praksi znači da će te ovaj model moći da “ištekate” iz svog računara, odnesete u igraonicu, a da će sve makro postavke, kao i profili i dalje biti tu. Integrisani multimedijalni tasteri su uvek plus, dok će “Windows Lock” funkcija sprečiti slučajno pritiskanje Win tastera, što je gejmerima itekako iritantno kada se desi tokom igranja omiljene igre.

 

CM Storm Trigger-Z 01 T CM Storm Trigger-Z 02 T CM Storm Trigger-Z 03 T

 

Poed toga, tu je odmorište za dlanove koje se po potrebi može lako demontirati sa Trigger-Z modela, a neklizajući gumeni premaz će pored udobnosti otkloniti  i“šetanje” znojavih dlanova po tastaturi.

 

CM Storm Trigger-Z 08

 

Tastatura poseduje “64KRO”, a to znači da ćete moći da istovremeno pritisnete 64 tastera, a računar će registrovati svaki. Tu je i zlatni (14K) USB konektor sa kvalitetnim kablom i LED osvetljenjem koje radi u 3 moda i 5 nivoa inteziteta.

 

CM Storm Trigger-Z 04 T CM Storm Trigger-Z 05 T CM Storm Trigger-Z 06 T

 

Trigger-Z će inicijalno posedovati Cherry MX Brown prekidače, a kasnije će kao opcija biti dostupni i Cherry MX Red, odnosno Cherry MX Blue.

 

 

CM Storm Trigger-Z Gaming mehanička tastatura biće dostupna u februaru sa očekivanom maloprodajnom cenom od oko 119 €, a zanimljivo je da će se prodavati samo u Evropi.

 

Izvor: CM Storm

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar