| Vesti | Hardver | CM Storm MECH
Hardver

CM Storm MECH

CM Storm Mech

Opako dobra tastatura iz Cooler Mastera

 

Cooler Master dosta ulaže u gejming proizvode putem svoj CM Storm brenda. Od skoro je predstavljena i “Aluminium Gaming” serija proizvoda, a jedan od prvih predstavnika je tastatura pod nazivom “MECH”.

MECH tastarura je, kako i samo ime ove CM Storm serije kaže, izrađena od aluminijuma, a poseduje ručku za lako prenošenje što će se posebno svideti LAN party igračima.

Ono što je zanimljivo je to što će kupci moći da biraju između četiri “Cherry MX” tastera.

 

 

MECH tastatura izgleda zaista moćno. Klikom na sliku ispod možete videti ovaj model u punoj rezoluciji.

 

CM Storm Mech 2 T

 

Tastarura je projektovana tako da može da upamti do 75 makroa i pet profila, a sve funkcioniše na hardverskom nivou, što u praksi znači da kada jednom podesite sve da ćete moći da “šetate” MECH gde Vam je volja, a kada je priključite na novi računar svaki makro koji ste ranije definisali i dalje će funkcionisati.

 

CM Storm Mech hardverski makro

 

MECH poseduje integirsani I/O panel koji broji dva USB3.0 super speed porta, ali poseduje i audio / microphone konektore, pa ćete primera radi lako moći da priključite neki USB 3.0 prenosnik i tablet, odnosno smart phone da se puni, kao i da konektujete slušalice sa mikrofonom.

 

CM Storm Mech 4 T

 

“64 key roll over” garantuje da će svaka komanda koju unesete biti registrovana, što je izuzento bitno kod nekih specifičnih situacija u FPS naslovima ili u nekoj strategiji.

 

CM Storm Mech 1 T CM Storm Mech 6 T
   
CM Storm Mech 7 T CM Storm Mech 3 T

 

Između ostalog ovaj model poseduje i multimedijalne tastere (Fn+ F1-F12), ali i pozadinsko osvetljenje što igrači uvek cene.

 

Specifikacije:

 CM Storm Mech specifikacije

 

Sudeći po ceni koja je u EU oko 150 eura, izgleda da je reč o vrhunskoj izradi i kvalitetu, ali to na žalost ne možemo da potvrdimo dok se ne budemo “igrali” sa MECH-om. Ipak, ne sumnjamo da je Cooler Master napravio vrhunsku tastaturu koja je po meri vrhunskih gejmera.

 

Izvor: CM Storm

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar