| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja S1 mobilni LED projektor
Hardver

ASUS predstavlja S1 mobilni LED projektor

ASUS S1

Kompanija ASUS je predstavila S1 mobilni LED projektor. U pitanju je ultra-prenosivi projektor čije dimenzije omogućavaju da ga korisnik spakuje u recimo džep torbe. Nešto slično nalik ranije testiranom ASUS P1 projektoru, koji se odlično pokazao na našem testu.

Pored toga, ASUS S1, poseduje ugrađenu punjivu bateriju koja obezbeđuje do 3 sata rada, a može se koristiti i za dopunjavanje mobilnih uređaja.

 

 

Projektor je visok samo 3cm i težak 342g, te kao takav S1 je savršen izbor za poslovne ljude koji dosta putuju. S1 je portabilni projektor sa ugrađenom punjivom baterijom kapaciteta 22Wh koja obezbeđuje do 3 sata rada sa jednim punjenjem. Sa svojih 6000mAh baterija omogućava da projektor funkcioniše i kao punjač za mobilne uređaje.

 

ASUS S1 1

 

ASUS S1 projektuje sliku dijagonale 41 inča sa razdaljine od jednog metra što ga čini idealnim za prezentacije u skučenim prostorima. Takođe S1 poseduje LED lampu čiji je svetlosni fluks 200 lumena, a tu je i 100% NTSC široki spektar boja pa tako projektuje sjajnu, foto-realističnu sliku. Ekološka LED lampa ima procenjeni radni vek od 30000 radnih časova, što u prevodu znači uštedu na duži rok, jer nema potrebe za čestim menjanjem lampe. Takođe, pošto koristi LED tehnologiju, nema potrebe za čekanjem dok se lampa zagreje i pokrenem već se S1 brzo uključuje pa je tako moguće početi važnu prezentaciju.

 

ASUS S1 2

 

S1 projektor donosi odličan zvuk uz pomoć zvučnika poboljšanog ASUS SonicMaster tehnologijom. Zahvaljujući HDMI portu kompatibilan je laptopovima, medija plejerima i konzolama za igre. Uz sve to, poseduje i Mobile High-Definition Link (MHL) koji mu omogućava da projektuje sadržaje sa mobilnih uređaja kompatibilnih sa MHL tehnologijom i da ih istovremeno puni.

 

ASUS S1 3

 

S1 mobilni LED projektor je idealno rešenje za mobilne prezentacije i pregled raznih sadržaja. Spakovan je u elegantno aluminijumsko kućište išarano koncentričnim krugovima, inspirisano ASUS Zen dizajnom, tako da je dobio više priznanja – 2014 CES Innovations Award i 2014 iF Product Design Award.

 

ASUS S1 4

 

ASUS S1 mobilni LED projektor je dostupan na Tajvanu, Azija Pacifiku, Evropskom i Američkom tržištu, sa početnom cenom od 319$.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar