| Vesti | Hardver | ASUS predstavlja ROG gejming miša
Hardver

ASUS predstavlja ROG gejming miša

ROG Gladius

Novi ASUS ROG Gladius je namenjen gejmerima kojima odgovara claw-grip stil držanja miša. Dimenzije su mu: 126 x 67 x 45mm (DxŠxV), a fiksna težina mu je 116g. Ovaj miš je prvenstveno namenjen desnorukima, iako na prvi pogled deluje kao da je i za levoruke korisnike.

ASUS ROG Gladius ima 6 tastera, od čega je jedan namenjen podešavanju rezolucije. Ispod „haube“ se nalazi senzor od 6400dpi, a navodno podržava ubrzanje do 50G-a. Svi mikro prekidači su Omron izrade, a glavna dva omogućavaju do 20 miliona klikova, prema rečima proizvođača. 

 

Scroll točkić i taster za srednji klik su ojačani. Ovaj miš poseduje i interni EEPROM što Vam omogućava da uprogramirate željenu rezoluciju, ubrzanje i makro komande direktno na miša, kako biste ih sačuvali u slučaju kvara SSD-a.

 

ROG Gladius 1 T ROG Gladius 2 T ROG Gladius 3 T

 

Ostale zgodne funkcije ovog miša uključuju Teflon klizače koje možete sami menjati i dva razdvojiva USB kabla različite teksture (jedan je pleten, drugi gumen), dužine 2m.

 

ROG Gladius 4 T ROG Gladius 5 T ROG Gladius 6 T

 

Spoljašnjost ASUS ROG Gladius miša je gumirana, sa mat finišom, a za one koji vole svetleće elemente, tu je crveni ROG logo.

 

Izvor: Techpowerup, VR Zone

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar