| Vesti | Hardver | ASUS predstavio Xonar U3 Plus
Hardver

ASUS predstavio Xonar U3 Plus

ASUS Xonar U3 Plus

ASUS je na tržište plasirao Xonar U3 Plus, džepnu zvučnu kartu koja se povezuje preko USB interfejsa, a čije pojačalo za slušalice dostiže impedansu od 150Ω. Zahvaljujući tome, nudi efekte studijskog kvaliteta i poboljšava niske i visoke tonove, dodajući dinamičke detalje zvucima.

Xonar U3 Plus zvučna karta je namenjena korisnicima PC i notebook računara kojima je potrebno jednostavno rešenje koje odgovara na njihove visoke prohteve kad je u pitanju snimanje i reprodukcija audio sadržaja u „kućnim“ uslovima.

Xonar U3 Plus podržava snimanje u realnom vremenu uz digitalno procesiranje signala (DSP), a poseduje i razne studijske efekte, uključujući ekvilajzer od 10 kanala, precizne filtere niskih i visokih frekvencija i podešavanje reverberacije za poboljšanje osećaja prostora. 

 

Stereo Mix korisnicima omogućava lako kombinovanje vokala i muzike, dok alatka DJ Mix nudi efekat koji automatski smanjuje jačinu pozadinske buke kada je prisutan vokal, što omogućava kreiranje profesionalnih podcast-ova.

 

ASUS Xonar U3 Plus 1 T ASUS Xonar U3 Plus 2 T
   
ASUS Xonar U3 Plus 3 T ASUS Xonar U3 Plus 4 T

 

Xonar U3 Plus poseduje četiri unapred podešena audio moda – Rock, RockPro, Ballad, BalladPro i Special – kako bi korisnici slušali svoju omiljenu muziku onako kako je zamišljena. Što se povezivanja tiče, ova džepna zvučna karta ima jedan 3,5mm analogni džek izlaz, jedan 3,5mm džek koji je Line-In/Mic-In kombinacija, i jedan S/PDIF izlaz koji je ujedno i analogni izlaz.

 

Izvor: ASUS

 

Komentarišite na forumu