| Vesti | Hardver | Asus predstavio Strix 2.0 gejmerske slušalice
Hardver

Asus predstavio Strix 2.0 gejmerske slušalice

Asus Strix 2

Asus je najavio Strix 2.0 multi-platformske gejmerske slušalice, koje su kompatibilne sa PC i Mac računarima, PlayStation 4 konzolom, smart telefonima i tabletima. Strix 2.0 poseduju velike zvučnike od 60mm koji daju dubok bas, kao i dual-mikrofon dizajn sa odvojivim mikrofonom za jasnu komunikaciju tokom igre i ugrađenim mikrofonom za laku upotrebu na putu.

Dizajn Strix 2.0 slušalica, odvojivi mikrofon i komore za uši koje se preklapaju, čine ih pogodnim za nošenje. 

 

Strix 2.0 ima neodijumske magnetne zvučnike od 60mm koji nude duboke basove i veliki frekventni opseg (20Hz–20kHz), uz impedansu od 32 oma. Dolaze sa Y-adapterom i produžnim kablom dugačkim 1,5m koji ima posebne konektore za slušalice i mikrofon, što omogućava kompatibilnost sa PC i Mac računarima. Dodatni četvoropolni 3,5mm priključak omogućava povezivanje sa smart telefonima, tabletima i PlayStation 4 uređajima.

 

Asus Strix 2 2 T Asus Strix 2 1 T Asus Strix 2 3 T

 

Dual-mikrofon dizajn omogućava odvajanje mikrofona na „štapiću“. Nosač mikrofona se lako skida kada je slušalice potrebno upakovati za put, dok ugrađeni mikrofon omogućava komunikaciju na putu. Strix 2.0 su praktične slušalice, dizajnirane za nošenje i teže svega 320g.

O dostupnosti i ceni još nema zvaničnih podataka.

 

Izvor: Asus

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar