| Vesti | Hardver | ASUS najavio ROG Crossblade Ranger
Hardver

ASUS najavio ROG Crossblade Ranger

ASUS ROG Crossblade Ranger

FM2+ ROG matična ploča

 

ASUS je pod otkriljem Republic of Gamers (ROG) brenda ovih dana najavio Crossblade Ranger, prvu AMD ROG FM2+ matičnu ploču.

Ova matična ploča podržava sve ROG tehnologije, tako da ne čudi integrisani hardver poput Intelovog gigabitnog mrežnog kontrolera, GameFirst III, LANGuard, SupremeFX 2014 zvučna, Keybot…

Prema navodima iz ASUS-a, sa GameFirst III tehnologijom nema više preteranog laga, jer ovaj softver daje prioritet paketima koje koriste igre, tako da će igrači moći da uživaju igrajući se uz manji lag.

Tu je i LAN port sa LANGuard tehnologijom, što znači da je mrežni port zaštičen od statičkog elektriciteta, udara groma isl.

 

ASUS ROG Crossblade Ranger 1

Besprekoran zvuk je od suštinskog značaja prilikom igranja igara, te zato Crossblade Ranger ima SupremeFX 2014 opremljenu ELNA audio kondezatorima, koristi i Sonic SenseAmp, Sonic SoundStage i Sonic Radar II tehnologije, a tu je i EMI izolacija.

Igrače će radovati činjenica da u paketu dolazi i KeyBot, specijalizovan čip uz pomoć kojeg bilo koja regularna USB tastatura može dobiti podršku za makroe i multimedijalne funkcije. Aktivacija ovih funkcija vrši se preko KeyBot dugmeta, nezavisno od operativnog sistema.

 

ASUS ROG Crossblade Ranger 2

Auto Tuning OC tehnologija obezbeđuje lak overklok, a tu je podrška za Front base panel, koji prati sistemske parametre u realnom vremenu i omogućava laku promenu parametara radi postizanja boljih performansi uz samo jedan klik. Uz Crossblade Ranger se dobija i ROG podloga za miša.

 

Izvor: Techpowerup

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar