| Vesti | Hardver | ASRock X99M Extreme4 i Fatal1ty X99M Killer osvajaju nagrade
Hardver

ASRock X99M Extreme4 i Fatal1ty X99M Killer osvajaju nagrade

ASRock mATX nagrade

Sa napretkom tehnologije i prostor dobija na svojoj ceni, a zahtev za sve manjim i kompaktnijim rešenjima je u porastu. Ljudi su se dugo uzdržavali od mATX rešenja jer su mislili da će ona biti inferiorna sa svojim specifikacijama, kao i peformansama, ali to više nije tako.

ASRock-ova X99M Extreme4 matična ploča je upravo dobila „Smart Buy“ nagradu, a Fatal1ty X99M Killer „Approved“ odobrenje od strane poznatog Tom’s Hardware IT portala, uz komentar da je ASRrock demonstrirao da „dobre stvari dolaze u malim pakovanjima“. Prema oceni ovog portala, pomenute ASRock matične ploče sa svojom cenom nude najbolji odnos uloženo/dobijeno u micro-ATX kategoriji. 

  

ASRock mATX nagrade 3 T

 

Thomas Soderstrom, urednik Tom’s Hardware portala je istakao: „X99M Extreme4 nudi natprosečnu vrednost u Micro ATX klasi, a sa druge strane Fatal1ty X99M Killer više privlači gejming entuzijaste. Obe ASRock X99M matične ploče su sposobne da se usprotive konkurenciji, pa čak i da nadmaše druge mATX modele sa odnosom cene i dobijenog.“

 

ASRock mATX nagrade 1 T ASRock mATX nagrade 2 T

 

X99M Extreme4 i Fatal1ty X99M Killer podržavaju najnovije Intel Core i7 i Xeon 18-jezgarne procesore, quad channel DDR4 memoriju sa brzinama do 3000+(OC), i obe su opremljene sa 32Gb/s PCIe Gen3 x4 Ultra M.2 priključkom. Pored svega navedenog, poseduju dovoljan broj PCIe linija za CrossFireX ili SLI multi GPU postavku, kao i dual gigabitni LAN.

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu