| Vesti | Hardver | ASRock Fatal1ty Z97X Killer osvaja BEST CHOICE nagradu 2014
Hardver

ASRock Fatal1ty Z97X Killer osvaja BEST CHOICE nagradu 2014

ASRock Best Choice

Best Choice je prestižna nagrada koja se dodeljuje na jednom od najvećih ICT sajmova, COMPUTEX TAIPEI koji se otvara 3. juna. Lista dobitnika BC (Best Choice) nagrada je prikazana pre dva dana i ASRock je ponosan što je njihova nova, tek nedavno predstavljena Fatal1ty Z97X Killer matična ploča dobila ovu nagradu. Ovo je izgleda dokaz da je njihova nova matična ploča pravi izbor za igrače i da je dizajnirana upravo za njih.

Ova nagrada za kriterijume uzima funkcionalnost, inovativnost i tržišni potencijal, a ASRock Fatal1ty Z97X Killer je osvaja zbog odličnih gejming performansi, kvalitetnih komponenti i velikog izbora funkcija. Za razliku od drugih proizvođača matičnih ploča u svetu, ASRock Gaming Series razvojnom timu pomaže i dvanaestostruki svetski prvak Johnathan Wendel, nama bolje poznat kao „Fatal1ty“. Zbog njegovog višegodišnjeg gejming iskustva, ASRock Fatal1ty Gaming Series matične ploče su optimizovane za najbolji gejming doživljaj.

 

 

ASRock Fatal1ty Gaming Series matične ploče su takođe proizvedene sa Super Alloy komponentama koje pružaju stabilnost i pouzdanost. Pošto je ovo gejmerski orijentisana ploča, Fatal1y Z97X Killer je opremljena sa ASRock Gaming Armor – Hi-Density naponskim konektorom, Dual-Stack MOSFET-ima, NexFET MOSFET tehnologijom, 15-karatnim pozlaćenim kontaktima u DIMM slotovima, VGA PCIe konektorima i PCIe naponskim konektorima radi zaštite od oksidacije i efikasnijeg napajanja.

 

ASRock Best Choice 2014

 

Z97X Killer ne samo da je opremljen sa Killer LAN-om koji je posebno dizajniran za bolje mrežne gejming performanse, nego poseduje i nadograđeni Purity Sound 2 sa Nichicon Fine Gold Series Audio kondenzatorima, 7.1 CH HD audio sa Realtek ALC1150 kodekom, 115dB SNR DAC diferencijalni pojačivač, Direct Drive tehnologiju, EMI zaštitni poklopac, izolaciju od ostatka štampane ploče i DTS Connect. Tu je i besplatna tromesečna XSplit licenca – XSplit Broadcaster & Gamecaster. Gejmeri mogu da se povežu sa partnerima iz celog sveta, bilo kad i bilo gde!

 

ASRock Best Choice 2014 T

 

Što se tiče softvera za gejming podršku, ASRock je obezbedio F-Stream, Fatal1ty-jev multi- funkcionalni softver sa Key Master, Macro Key, Sniper Key, Fatal1ty Mouse Port i još mnogo drugih opcija. Nagrađeni ASRock Fatal1ty Z97X Killer sa svojim high end komponentama i bogatim softverskim paketom je definitivno najbolji izbor za sklapanje jake igračke platforme!

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu….