| Vesti | Hardver | AMD Mantle API proširuje svoj uticaj
Hardver

AMD Mantle API proširuje svoj uticaj

AMD Mantle

AMD Mantle API proširuje svoj uticaj u igračkoj industriji sa podrškom u tri nova Electronic Arts naslova

 

AMD objavljuje da će Electronic Arts (EA) implementirati Mantle, AMD-ov revolucionarni grafički API u njihove tri nove video igre: Battlefield Hardline, Dragon Age: Inquisition i Plants vs. Zombies: Garden Warfare.

Ove igre se pridružuju širokom katalogu od više od 40 igara koje sada podržavaju AMD-ov revolucionarni API.

Ove sve tri igre pokreće najmoderniji DICE-ov Frostbite 3 endžin.

 

 

Najnoviji naslov iz Battlefield serijala, Battlefield Hardline prati dnevnik Nika Mendoze (Nick Mendoza) na njegovom osvetničkom putovanju kroz zemlju u borbi protiv nekadašnjih kolege do poverenja.

 

AMD Mantle Battlefield 4

 

Dragon Age: Inquisition je najnoviji naslov iz veoma popularnog serijala, kreiranog od strane razvojnog studija BioWare. U ovom delu, legendarni heroji nastoje da povrate red i mir inkviziciju i lov na agente haosa na čijem čelu će te se vi nalaziti. Ova najnovija BioWare-ova akciona avantura donosi neverovatnu priču u ogromnom i izazovnom predelu. U ovoj avanturi bićete u prilici da istražujete skrivene pećine, pobedite istinski monumentalna stvorenja, i oblikujete svet oko sebe u skladu sa vašim jedinstvenim stilom igranja.

 

AMD Mantle Dragon Age

 

Plants vs. Zombies: Garden Warfare vas vodi u rovove i pruža eksplozivno novo kooperativno i multiprlejer iskustvo. U ovoj igri u vazduh će te raznositi zombije i biljke u neverovatnom svetu koji donosi dubinu tradicionalnih multiplejer puvačina u kombinaciji sa osvežavajućim humorom koji pruža Plants vs. Zombies. Pokretan naprednim Frostbite 3 endžinom, Plants vs. Zombies: Garden Warfare pruža novo, eksplozivno iskustvo u masivnom trodimenzionalnom svetu, bogatom bojama i borbom.

 

AMD Mantle Plants-Vs-Zombies

 

U ovom trenutku, sa više od 50 aktivnih proizvođača igara koji podržavaju Mantle, mi sa nestrpljenjem iščekujemo da vidimo koliko brzo će vizija naših timova dostići kritičnu masu,“ kaže Ričer Korpus (Ritche Corpus), direktor ISV igranja i alijansi, u AMD-u. “Mi smo naš Mantle API lansirali uporedo sa EA-ovom igrom Battlefield 4 , i veoma je uzbudljivo videti da se on proširio na mnoge EA blokbaster naslove.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu…

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar