| Vesti | Hardver | AMD FirePro M5100 grafika pokreće Panasonic-ov laptop Toughbook CF-54
Hardver

AMD FirePro M5100 grafika pokreće Panasonic-ov laptop Toughbook CF-54

AMD FirePro grafika

Kompanija AMD je objavila da je Panasonic odabrao AMD FirePro M5100 profesionalnu mobilnu grafiku za svoj novi laptop Toughbook CF-54 koji je namenjen velikom broju radnih okruženja. Panasonic Toughbook CF-54 je dizajniran za profesionalce u auto industriji, telekomunikacijama, građevinarstvu, proizvodnji itd. Dakle, namenjen je svim onim stručnjacima kojima je potrebna prenosiva i izdržljiva radna stanica za ekstremne uslove rada.

Upotreba AMD FirePro grafike čini novi Toughbook odličnim izborom za sve arhitekte, menadžere projekata i inženjere koji zahtevaju ozbiljnu kombinaciju izdržljivosti, pouzdanosti i visokih performansi sa sertifikovanom podrškom za aplikacije. 

 

AMD FirePro M serija profesionalne mobilne grafike nudi „Graphics Core Next“ (GCN) arhitekturu i visok kvalitet drajvera koji su fino podešeni da optimalno rade sa vodećim aplikacijama za radne stanice. Pored toga, Intelligent Power opcije omogućavaju inteligentno upravljanje i nadgledanje potrošnje električne energije, što rezultuje u dugom trajanju baterije mobilne radne stanice.

 

AMD FirePro grafika 1 T AMD FirePro grafika 2 T

 

AMD Enduro tehnologija za promenu grafičkih režima omogućava AMD FirePro grafici da optimizuje trajanje baterije u skladu sa intenzitetom poslova, dok PowerTune tehnologija za inteligentno nadgledanje i upravljanje potrošnjom obezbeđuje više radne taktove za postizanje boljih performansi. Istovremeno, ZeroCore Power tehnologija omogućava da AMD FirePro GPU gotovo ništa ne troši u idle režimu.

 

Izvor: AMD

 

Komentarišite na forumu

A

Atila Gobor

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar