| Vesti | Hardver | ADATA PV100
Hardver

ADATA PV100

ADATA PowerBank-PV100

Banka za struju – podignite “keš” za telefon i tablet kad god to želite

 

Kao reakciju na sve veću upotrebu pametnih telefona i tablet računara širom sveta, kompanija ADATA Technology je predstavila PV100 powerbank.

PV100 je ultra-tanak uređaj (samo 8mm) za punjenje sa robusnim izlazom sa jačinom struje punjanja od 2,1A. PV100 je dizajniran da izađe u susret sveprisutnoj potrebi za napajanjem sadašnje generacije mobilnih uređaja, a pritom je prikladan da komforno stane u džep ili tašnu.

Opremljen je sa LED indikatorom koji pokazuje nivo napunjenosti Li-polimer baterije, a baterija ima kapacitet od 4200mAh.

 

 

ADATA PV100 je sposoban da preko microUSB priključka brzo napuni skoro svaki mobilni uređaj. PV100 poseduje FCC, CE, LVD, PSE, C-Tick, KC, NOM, i Gost-R sertifikate, kojima se garantuje sigurnost i stabilnost tokom dugog perioda korišćenja.

 

ADATA PowerBank-PV100 1 T ADATA PowerBank-PV100 2 T
   
ADATA PowerBank-PV100 3 T ADATA PowerBank-PV100 4 T

 

Takođe, PV100 poseduje veliki broj zaštitnih sposobnosti, uključujući zaštitu od prenapajanja/pražnjenja, zaštitu od prevelikog napona/struje punjenja, kao i zaštitu od kratkog spoja što sve obezbeđuje maksimalnu sigurnost u svakom momentu.

 

ADATA PowerBank-PV100 5

 

Temperatura baterije se „meri“ pomoću merača sa negativnim temperaturnim koeficijentom (NTC), kojim se sprečava pregrejavanje i oštećenje baterije i samog uređaja.

 

ADATA PowerBank-PV100 6

 

ADATA PV100 je dostupan u crnoj, beloj, plavoj i ružičastoj boji. PV100 će korisnicima pametnih telefona i tablet računara dati dovoljno struje da ostanu povezani duže u mobilnom svetu. Detaljnije informacije o specifikacijama PV100 uređaja možete videti u ovom PDF-u. Maloprodajna cena PV100 će iznositi oko 27,23$.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar